LEGO House udpeger nye Play Agents gennem rollespil

Foto: LEGO House

Gæstetilfredsheden i LEGO House er høj – og en af de faktorer, som de fleste gæster fremhæver, er de søde og dygtige Play Agents. Tirsdag skal 50 unge talenter til åben rekruttering hos LEGO House.
I takt med at LEGO House slår dørene op for et nyt år, så skal andelen af Play Agents suppleres med friske unge kræfter. Sanne Forsberg Holm er Head of People & Culture i LEGO House og har ansvaret for alle ansættelser:

  • En meget stor del af vores Play Agents er mellem 18 og 28 år, som bruger et sabbatår hos os. Det betyder, at vi løbende skal supplere med nyansatte. I år gentager vi successen fra sidste år med en åben rekrutteringsproces. Alle deltagere har på forhånd sendt en ansøgning til os – enten som mail eller video. Vi har efterfølgende udvalgt 50 unge mennesker, som vi skal lære lidt bedre at kende på tirsdag Skriver LEGO House i en pressemeddelelse.

Arrangementet tirsdag er en blanding af samarbejdsøvelser, rollespil med dilemmakort og individuelle samtaler, hvor den enkelte ansøger få mulighed for at vise blandt andet sine samarbejdsevner. 5 ledere faciliterer dagen og sørger for at ansøgerne får information om, hvordan det er at arbejde de mange forskellige steder i LEGO House f.eks. i Oplevelseszonerne, butikken eller restauranterne.

Alle deltagerne medbringer en personlig ting, som siger noget om dem.

Sanne Forsberg Holm:

  • Vi ansætter langt hen ad vejen på personlighed. Det betyder meget mere, at du er glad og entusiastisk, end at du har erfaring fra en attraktion. Arbejdet som Play Agent er uanset helt unikt, så vi vil alligevel skulle lære de kommende ansatte en masse praktikaliteter – det er meget sværere at lære ægte entusiasme.

Dagens program:  
15/1: 2 sessioner á hver 25 ansøgere kl 16.00 og 18.30

16.00-16.05 Ankomst, indskrivning – udlevering af diverse materiale

16.05-16.15 Velkommen og Hvad skal vi i dag

16.15-17.00 Break-out i 2 grupper af 12-13 med præsentation af personlig ting + dilemma kort

17.00- 18.15 Individuelle samtaler

18.30 – 21.00 Individuelle samtaler

 

Kontorbutikken refurb banner