GGIF tæt på pokaloverraskelse, men tabte til sidst

Onsdag aften spillede GGIFs 2. divisionsherrer 5. runde af pokalturneringen mod Randers HH fra 1. division. I 55 minutter var GGIF foran men måtte lede et bittert nederlag til sidst på 28-31. Et ærgerligt resultat, da Grindsted havde muligheden for at lave en pokaloverraskelse, men samtidig et helt fair resultat efter at GGIF lukkede hele 20 mål ind i anden halvleg.
Første halvleg startede ellers ganske lovende og GGIF fik hurtigt bragt sig foran. Det virkede til at gæsterne fra Randers havde taget lidt for let på opgaven fra start af, og det var GGIF overordnet set gode til at udnytte. Forsvaret stod nogenlunde udmærket, og i angrebet blev der skabt rigtig fine chancer, dog kneb det lidt med at få omsat alle chancerne til mål. GGIF kunne dog gå til pause foran 14-11.
I anden halvleg sad GGIF stadigvæk på kampen, og flere gange havde de mulighed for at trække sig afgørende foran med + 5 mål, men hver gang så kneb det med at få omsat chancerne til mål. Modsat havde Randers fået løst koden til GGIFs forsvar, og de kunne langsomt hente ind på GGIF, og de fik udlignet til 26-26 med 5 minutter tilbage. Herefter fik GGIF brændt nogle dumme chancer, og fik lavet et par uprovokerede fejl, som Randers straffede kynisk. Randers kunne derfor booke en plads i 6. runde, da de 60 minutter var gået.
GGIF har derfor kun 4 kampe tilbage i sæsonen. 2 hjemmekampe og 2 udekampe. Der er for mange point op til top-2, hvor der er mulighed for oprykning ligesom, at der er et godt stykke ned til nedrykningspladserne.
De sidste kampe skal derfor bruges til at få sluttet sæsonen ordentligt af. De 2 hjemmekampe er mod rækkens to tophold fra Skovbakken og GOG, og disse kampe skal bruges til at bevise, at Lynghallen er en stærk hjemmebane. Vi håber derfor, at vi den 10. marts ser en masse folk i hallen igen, når Skovbakken kommer på besøg skriver GGIF Håndbold på deres hjemmeside.