Nostalgi er årets tema til Jydefesten i Sdr.Omme

Peter Mortensen, Christian Chrisensen, Stefan Møller Pedersen, Allan Kjeldsen, Christian Nielsen og Dennis Lauridsen. Christian Thaysen var desværre fraværende. - Foto: René Lind Gammelmark

Jydefest komiteen der består af: Stefan Møller Pedersen, Christian Christiansen, Peter Mortensen, Allan Kjeldsen, Denis Lauridsen, Christian Thaysen og Christian Nielsen løftede søndag eftermiddag sløret for temaet til årets jydefest. Temaet er ”Nostalgi” og det betyder at der er rimelig mange muligheder når man skal lave et indslag til årets jydeoptog der foregår torsdag eftermiddag.

Komiteen ønsker at gå tilbage til basic, til de gode gamle dage hvor festen om lørdagen trak 5-600 gæster.

Ambassadører
Som noget nyt er Komiteen i gang med at arbejde på at få en ambassadørmodel, ligesom Musik ved søen, for at få så mange gæster med til festen. Disse ambassadører vil få en gratis billet for hver 20 billetter de sælger.   Hvis man ønsker at blive ambassadør skal man kontakte Christian Christiansen  fra Jydefest komiteen på tlf. 2426 7694. Billetterne kan samtidig købes hos Meny og Q8 i Sdr.Omme samt på Ticketmaster

40 År siden Bamse optrådte i Hallen
For 40 år siden optrådte Flemming ”Bamse” Jørgensen i hallen, og i år 40 år efter er det Stig Rossen og Vennerne der spiller Bamse numre.

Der kan bestilles mad hos Sdr.Omme Multicenter (Bente Hall), og dørene til spisning åbnes kl. 17, og maden serveres fra 17.30 til 20.00.

Dørene ind i salen åbnes kl. 20.00 og musikken går på kl.21.00.
Se programmet der vil blive offentliggjort senere.

Tivoliet som plejer at være på stedet kommer ikke i år, men der arbejdes i øjeblikket på en anden løsning, så der er liv på pladsen.

Kontorbutikken refurb banner