Naturrum Sdr.Omme blev indviet med taler, musik og meget mere

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag formiddag blev Naturrum Sdr.Omme åbnet.

Hele 11 talere udtrykte deres begejstring for Naturrum Sdr.Omme. Formanden for Naturrum Sdr.Omme’s bestyrelse Torben Madsen kunne stolt takke blandt andet de mange frivillige, der gennem de sidste fire år har været med til at gøre det muligt at lave Naturrummet. 

Formanden for Unge- og Kulturudvalget, Stephanie Storbank og Lenni Andersen fra Spejderne klippede det røde bånd for at symbolere at nu var Naturrum Sdr.Omme indviet.

På toppen af bygningen er der en græsplæne og en fantastisk udsigt.

Inde i bygningen er et industrikøkken, pejs, et stort fællesrum hvor der kan sidde 100 personer ved borde. Der er 2 multirum med væghængte køjesenge der kan slås op, der er plads til 8 personer.  Mødelokalet hvor der er plads til to overnattende er indrettet med en luge ud til fællesrummet, på 1. sal er der indrettet tre huleagtige rum, hvor der kan overnatte 20 personer på madrasser. Der er to toiletter, og da Naturrum er skofrit er der gjort plads til udesko på skoreol, og plads til at hænge voertøjet op. Der er to baderum der er indrettet med to brusere, adskilt af en spansk væg.

Fotos: Ida Skjødt Olesen, Lasse Bruhn Madsen og René Lind Gammelmark.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.

Kontorbutikken refurb banner