Oprykningskampen sikret – GGIF får besøg af Tjæreborg på Tirsdag

Foto: Mathias Landén Jeppesen

GGIF’s Fodboldherrers Serie 2 hold var i Ølstrup lørdag.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

OPRYKNINGSKAMP SIKRET
Serie 2: Ølstrup GU – Grindsted GIF, 0-1 (0-1)

BLANK BOG…
Der menes den lille sorte notesbog, som er blevet et nødvendigt hjælpemiddel for en træner med til tider ringe hukommelse… og den var blank efter de første 45 minutter, hvor Grindsteds bedste mandskab leverede præcis dét, de blev bedt om i optakten til kampen. Sjældent har jeg været så tilfreds…uden dog at læne mig tilbage. Vi mødte Ølstrup GU, der var ubesejret i sæsonens første 12 opgør, men som missede første opryknings-matchbold i seneste runde, og som blot med uafgjort mod os kunne nuppe oprykningskamp på andenpladsen og med en sejr indtage førstepladsen og den direkte vej til serie 1. Vi havde kun én mulighed. Sejr. Og den tog holdet. Holdet.

Det blev en fantastisk kamp for os, hvor man skal være noget af en mavesur krakiler for at finde noget negativt at slå ned på. Der blev i dén grad leveret på alle pladser, og vi trak os fortjent ud af opgøret som vinder på mål af Christoffer Wutborg, der efter knap en halv time blev matchvinder. En særdeles stærk Kevin Rajakumar på vores centrale midte spillede bredt venstre til Simon Poulsen, der gik igennem på kant og serverede en hård flad ind foran kassen, hvor Wutte satte trumpf på et flot angreb. Og det til højlydt jubel fra en stor flok GGIF-supportere, der havde valgt at tilbringe en solskinslørdag på at støtte vore unge knægte, der virkeligt leverede varen. Det var bestemt ikke nogen nem opgave, og undervejs oplevede vi bestemt også vanskelige udfordringer, som forhåbentligt ikke får indflydelse på næste kamp. For med sejren skal vi på tirsdag på Grindsted Stadion spille knald-eller-fald mod Tjæreborg IF, der også sluttede på en andenplads i serie 2. Vinderen af kampen spiller den endelige oprykningsfinale mod et hold fra serie 1.

Inden tirsdagens spændende hjemmekamp skal vi igang med “lappegrejet”, da tre vigtige spillere, Christoffer Wutborg, Jesper Dahl Schmidt og Christian Andreas Hansen alle pådrog sig skader i Ølstrup, mens vores normale kaptajn Morten Hedegaard Pedersen også sidder ude med en skade. Det giver (flere) dybe rynker i min høje pande.

Sæsonen er bestemt godkendt. Ind til videre. Vi slutter nummer to efter Esbjerg IF92, der helt tilbage i tredje runde pådrog os det eneste nederlag i sæsonens 14 kampe.
Vi skal ikke hjem. Vi skal videre.

Håber at se mange på stadion kl. 19.00 tirsdag!!!

Stor tak for den kæmpe opbakning i Ølstrup, og tak til formand Søren Madsen, der arrangerede bus for både spillere og supporter. Fornemt!

28.: 1-0, Christoffer Wutborg, assist Simon Poulsen

Kampens spiller: Kevin Rajakumar

Holdopstilling:
Martin Kongsager
Sebastian Øhlenschlægeri
Kasper Knudsen
Oliver Jakobsen
Christian Andreas Hansen
Simon Poulsen
Christoffer Wutborg
Sebastian Svejstrup
Nicolai Bryndum
Jonas Bolding Lund
Mikkel Guldbrandsen
Marc V. Christiansen
Kevin Rajakumar
Jesper Dahl Schmidt

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.

Kontorbutikken refurb banner