Spejder for en dag i Enghuset i Grindsted

Privatfoto

Onsdag var der Spejder for en dag i Enghuset i Grindsted

FDF og Pigespejderne i Grindsted inviterede interesserede til en afslappende spejderdag, hvor alle de fremmødte drenge og piger havde en rigtig dejlig dag.

Der var omkring 50 børn og unge, og der var både Spejdere, FDF’er og en masse der endnu ikke var nogen af delene, men bare havde lyst til at prøve hvad Spejder og FDF er. 

Udenfor Kommunen
Der var også nogen af de fremmødte der ikke bor i Billund Kommune, og Hanne Lorenz fra Spejderne sagde: Dejligt at vi som kommune også kan trække børn og unge til vores sommeraktiviteter.

Der blev lavet pionering – gynger som de efterfølgende selv kunne lege på, kørt sæbekassebiler, spillet store spil, snittet med dolk, hugget brænd og lavet sin egen pandekage over et meget varmt bål.

Hoppeborgen blev også stillet op, det var en kæmpe samarbejdsøvelse, for den var meget tung, og alle måtte træde til og hjælpe hinanden med at få den kæmpet ud af kanohuset. Der var en del vand inde i den, fra dem der havde lånt spejdernes hoppeborg. Men med en masse luft og børn med håndklæder, så blev vandet suget op så alle kunne hoppe tørt.

Hanne Lorenz fortalte at alle havde en god dag, og håbe alle kan gå sommeren i møde med en masse nye venskaber og oplevelser.

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

 

 

Kontorbutikken refurb banner