Gennemfør et maraton(løb) sammen med kammerater og kolleger

Foto: René Lind Gammelmark - www.freelance-fotografen.dk
Mayland 2025 banner

Cykler og løbesko kommer i brug, når kammerater, kolleger og familie mødes til Bike & Run Stafetten den 29 august  i Grindsted. Bike & Run Stafetten er et hyggeligt maraton(løb) for både motionsuvante og entusiaster. De godt 42 kilometer ’deles ud’ på 5 deltagere fra samme hold.

Grindsted Familie og Firma Idræt er vært, når der den 29. august afvikles Bike & Run Stafetten i Grindsted i forbindelse med Festugen.

Selvom Bike & Run Stafetten strækker sig over 42,195 kilometer, er der tale om en hyggelig maraton-event. Som hold på 5 deltagere deler man anstrengelserne – enten som løber eller på cykel. Hvert år stiller både luntere og hurtigløbere – samt dem på bedstemorcykler og dem på racercykler – til start i Bike & Run Stafetten.

Jesper Bech fra Grindsted Familie og Firma Idræt lader op til et brag af en aften – start- og målstregen er i øvrigt placeret på Torvet i Grindsted.

”Deltagernes udstyr afspejler, at der er plads til alle. Vi uddeler godt nok præmier til de hurtigste, men det sociale er og skal være i højsædet – der er fuld forståelse for, at alle deltager på lige nøjagtig det niveau, man føler for. Jeg ser frem til en aftenstund, hvor rigtige mange lokale borgere får sved på panden og smil på læben,” siger Jesper Bech i en pressemeddelelse.

Stærkt koncept
Bike & Run Stafetten som koncept er udviklet af Dansk Firmaidrætsforbund, og siden 2010 har over 35.000 deltagere krydset målstregen.

I 2019 afvikles der Bike & Run Stafetten i 12 byer.

Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Steen Sulstad Pedersen, er taknemmelig over, at Grindsted Familie og Firma Idræt lægger kræfter i at få stablet et succesrigt arrangement på benene den 29. august.

”Vi tror på, vi skaber nogle unikke bånd via forrygende aktiviteter, og en masse fællesskaber forstærkes ved deltagelse i Bike & Run Stafetten. Dansk Firmaidrætsforbund og vores lokale firmaidrætsforeninger er altid klar med mere sparring og gode råd. Det gælder ikke mindst, hvis der er arbejdspladser, som er nysgerrige på, hvordan motion i endnu højere grad bliver en katalysator i hverdagen,” siger Steen Sulstad Pedersen.   

Det er muligt at tilmelde sig Bike & Run Stafetten i Grindsted frem til 27. august.

Læs mere og tilmeld jer på www.bikeandrun.nu.  

Fakta om Bike & Run Stafetten

  • Flere og flere arbejdspladser bruger Bike & Run Stafetten som et firmaarrangement – men alle kan stille hold, så derfor deltager mange også sammen med venner og familie.
  • Det koster kr. 545 (per hold) at deltage.
  • Der er herre-, dame- og mix-rækker – og præmier til vinderne i alle rækker.
  • Sådan gennemføres stafetten: Løber – 5 km (2 x 2,5 km), cyklist – 13,6 km, løber – 5 km (2 x 2,5 km), cyklist – 13,6 km, løber – 5 km (2 x 2,5 km).
  • Vi sender holdets løbere og cyklister afsted samtidigt (dog med få minutters mellemrum). Sådan bliver der mindre ventetid for holdkammeraterne, og holdet kommer i mål hurtigere, fordi to fra holdet er aktive samtidigt
Kontorbutikken refurb banner