Billund Erhvervsfremme lukker ned for alle eksterne aktiviteter de næste to uger

Hans Peter Folmann - Foto: René Lind Gammelmark

Ændringer hos Billund ErhvervsFremme pga. Covid-19
Hos Billund ErhvervsFremme følger vi hele tiden situationen med spredningen af Covid-19 nøje. Som følge af statsministerens seneste udmelding har vi besluttet, at vi lukker ned for alle eksterne aktiviteter i Billund ErhvervsFremme de næste to uger. Det betyder, at vi i den periode ikke deltager i eksterne møder eller tager på besøg hos vores medlemmer.
Alle vores medarbejdere vil stadig kunne kontaktes på mail og telefon, og vi tilpasser hele tiden vores aktiviteter i takt med myndighedernes udmeldinger skriver de i en pressemeddelelse.

Se kontaktoplysninger her: http://www.billunderhvervsfremme.dk/om-bef/medarbejdere/

Vi ved, at den situation, Danmark nu står i, vil få store konsekvenser for vores medlemmer, og vi følger nøje med i, hvordan situationen udvikler sig – også for erhvervslivet. Har du spørgsmål eller bekymringer, eller er der noget, vi kan hjælpe din virksomhed med, må du endelig tage kontakt til os. Vi kan ikke svare på alt, men vi samler alle spørgsmål og bekymringer sammen, så vi kan få et samlet overblik over situationen i vores lokalområde.

Hvordan skal din virksomhed forholde sig ift. Covid-19?
Ny coronavirus spreder sig i Danmark i disse dage, og myndighedernes anbefalinger ændrer sig i takt med udviklingen. 
Både som privatperson og som virksomhed kan du holde dig opdateret på www.coronasmitte.dk.
Her kan du finde information om alt fra myndighedernes rejseanbefalinger, tal for smittespredningen samt hvordan du som virksomhed forholder dig ift. arrangementer, medarbejdersikkerhed mv.

Find vejledning til medarbejdere og arbejdsgivere her: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/til-arbejdsgivere-og-medarbejdere

Hjælpepakke til virksomheder der er ramt som følge af Covid-19
Finansministeriet har offentliggjort en række tiltag, der skal give en økonomisk hjælpende hånd til virksomheder, der på den ene eller anden måde er blevet ramt af konsekvenserne af Covid-19. Det drejer sig både om arrangører af arrangementer, der aflyses pga. Covid-19 samt virksomheder, der bliver ramt af tabte indtægter.

Læs Finansministeriets udmelding her: https://www.fm.dk/nyheder/pressemeddelelser/2020/03/corona-virus-regeringen-ivaerksaetter-i-dag-en-raekke-initiativer-som-hjaelp-for-dansk-oekonomi

Kontorbutikken refurb banner