Drive in-bio og banko på travbanen i Billund på lørdag – nu med onlinebestilling

Foto: Johnny Madsen, jmd.dk

På lørdag er der tre drive-in arrangementer der alle foregår på Billund Travbane hvor der bliver stillet to storskærme op.

Sidst der var Drive-in bio var det på LEGOLANDS P2 parkeringsplads hvor der var 75-80 biler til  hver af de to film. Man skulle indstille sin bilradio på 96,2 MHz for at høre lyden, billedet blev vist på storskærme.

Dagen efter var der drive-in gudstjeneste, og her var det ikke muligt for alle de deltagende biler at se storskærmene.

Denne lørdag starter kl. 12.45 med Disney filmen: Maleficent, prisen for at se filmen er 150,- kr. pr. bil med op til 5 personer. Prisen på film er fordelt således: 55,- kr. til filmleje og 95,- kr. til teknik og storskærme (KLIK HER FOR MERE INFO OG TRAILER)

Kl. 16.00 er der Drive-in familiebanko og her koster det 150,- kr. pr. bil at deltage. Med i prisen er inkluderet 2 sæt bingoplader til 6 runder, og der er 6 plader pr. ark hvilket betyder at der samlet er 12 plader pr. runde pr. deltagende bil.  Der vil blive etableret forbindelse til Billund Plejecenter, så beboerne herfra kan spille med.  (KLIK HER FOR MERE INFO)

Kl. 19.00 er det den nye Star Wars film: Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker der vises. Filmen får egentlig først premiere mandag på Disneys streamingservice, men vises til drive-in bio lørdag. Det koster 150,- kr. pr . bil med op til 5 personer at deltage.  Prisen på film er fordelt således: 55,- kr. til filmleje og 95,- kr. til teknik og storskærme (KLIK HER FOR MERE INFO OG TRAILER

Se mere om alle events her

Klik her for at se Family Fun Factorys facebookside

 

Kontorbutikken refurb banner