Sydbank køber Grindsted Gavekort

Sydbank har været i byen for at købe Grindsted Gavekort, som du kan vinde ved at deltage i en lille konkurrence på Facebook.

Coronatiden har ændret hverdagen og måske økonomien for rigtig mange mennesker. Danmark har været lukket ned for at reducere smittespredningen, og heldigvis synes vi nu på rette vej igen. Flere og flere ting må åbne igen, selvom der stadig er rigtig lang vej før alt bliver som før.

I Sydbank, Grindsted har flere af vores kollegaer arbejdet hjemmefra, og i perioder også været på deltid med bankarbejde, p.g.a. der lige var et par børn, der ikke kunne komme i daginstitution, børnehave eller skole, fortæller filialchef Bruno Jochumsen i en pressemeddelelse.

Sydbank forsøger at lukke covid -19 ude
Vores filial på torvet i Grindsted bliver jo sædvanligvis dagligt besøgt af mange kunder. – Men situationen er alt andet end sædvanlig, og vi skal i Sydbank gøre alt vi kan for at bidrage til, at smitten ikke spredes. Og for ikke at lukke covid-19 ind, har vi midlertidigt lukket døren. Aftalte fysiske kundemøder kan dog igen gennemføres, blot vi og kunderne er enige om, at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Alternativt tilbyder vi gerne telefon og netmøder, lyder det fra den lokale filialchef.

For selv i en Coronatid er det en rigtig god ide, at få lavet et økonomitjek. Måske kan lånet i huset med fordel omlægges nu, hvor renten er lav.
Andre køber nyt hus eller renoverer det gamle og skal ha’ økonomisk rådgivning og et godt tilbud på finansieringen. Måske skal der et billån til, så den firhjulede kan skiftes ud inden sommer.
Andre igen har behov for økonomisk rådgivning for at tilpasset opsparingen, så de går udenom den negative indlåns rente, eller måske ønsker du at få optimeret pensionsopsparingen, og tilhørende risikoforsikringer, så familiens økonomi ikke vælter, hvis uheldet skulle være ude.
I Sydbank kommer vi hele vejen rundt om familiens økonomi.

Sydbank sætter 5 Grindsted gavekort på højkant.
Vi skal ha’ gang i den lokale handel igen, og derfor har jeg, som et lille bidrag, været ude og købe 5 Grindsted gavekort, fortsætter Bruno Jochumsen.
Hvis du vinder, bestemmer du selv, hvilken medlemsbutik af Grindsted Handelsstandsforening, du støtter.
Hovedgevinsten er et gavekortet på 1.000 kr., og så har vi 4 trøstepræmier på hver 250 kr.
Til hver præmie medfølger en Sydbank mulepose, som vinderne kan bære indkøbene hjem i. En mulepose, der kan bruges igen og igen, så vi sparer på plastikposerne.

Deltag i konkurrencen på facebook ved at klikke her
 

Kontorbutikken refurb banner