Stafet For Livet 2020 bliver meget anderledes!

Foto: René Lind Gammelmark

En ubuden og farlig gæst har ramt Danmark, og den har fået stor indflydelse på vores dagligdag, og dermed også på de rigtig mange planlagte arrangementer som skulle foregå også her i vores kommune skriver Niels Pedersen i en pressemeddelelse.

Stafet For Livet, som er en årligt tilbagevendende begivenhed var planlagt til at skulle fylde Filskov Stadion for 7. gang i weekenden 5. og 6. september. Men det bliver helt anderledes i år.

Styregruppen bag arrangementet har valgt at lade rettidig omhu vise vejen, så derfor er stafetten aflyst i sin normale form.
Det har været en svær beslutning, men vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og her er store forsamlinger ikke tilladt foreløbig til og med 31. August, og da vi også skal passe godt på de sårbare grupper, herunder vores æresgæster fighterne, er det derfor ikke forsvarligt at afholde en normal stafet i år.

Alternativer i støbeskeen
Da vi ved, at Stafet For Livet betyder meget for rigtig mange, ønsker vi i styregruppen sammensætte en alternativ stafet, og der er der forskellige tiltag på tegnebrættet.

Det kan f.eks. være en virtuel lys ceremoni, og måske bliver det også sådan at man kan gå sine runder også i år, blot bliver det sammen hver for sig.
Så snart vi har det hele på plads, og vi ved hvordan det rent praktisk skal foregå vil vi naturligvis melde det ud på hjemmesiden, i dagspressen og på vores Facebook side.

Det er også vigtigt for os at sige, at man naturligvis fortsat kan støtte stafetten, tilmelde sig som hold eller holddeltager købe lysposer, lave donationer m.v., og det foregår altid via vores hjemmeside.

Det planlagte arrangement SPIS & STØT, som blev aflyst i april måned, vil også blive gennemført, når situationen med Covid19 tillader dette.
Vi håber at der forsat vil være stor opbakning til Stafet For Livet i Billund Kommune, på trods af de ændrede forudsætninger, som er gældende for 2020, og så glæder vi os naturligvis til at afholde en normal udgave af stafetten igen i 2021.

Kontorbutikken refurb banner