Open By Night i Grindsted med regnvejr og en glad vinder af et gavekort på 5000 kr.

Foto: René Lind Gammelmark

Selv om det blev lidt træls vejr hen på eftermiddagen og om aftenen var folk alligevel positive. Nogen af dem vi mødte sagde “Det er en skam det er blevet sådan  noget vejr, men det er alligevel dejligt der sker noget i byen”. 

Omkring kl. 16 var første kunstner klar til at spille og synge for publikum på torvet i Grindsted og selvom der ikke var så mange der var mødt op, så fornemmede man alligevel en god stemning. Hun blev i løbet af aftenen afløst af en anden der kom og spillede og hver gang vi var forbi, stod der nogen der nød musikken.

Grindsted Handelsstandsforening havde stillet en postkasse op på torvet, hvor man kunne smide en kupon i som man fik i butikkerne. Der blev så kl. 22. trukket lod om en vinder, vinderen vandt et Grindsted Gavekort på 5.000 kr. som kan bruges i en af Handelsstandsforeningens medlemsbutikker

Vinderen af Gavekortet på 5.000 kr blev: Pernille Lauridsen fra Vestergade i Grindsted. Vinderen har fået direkte besked.

Foto: René Lind Gammelmark

Hunden var en tur med på torvet på en af dagens traveture – Foto: René Lind Gammelmark

Den første kunstner der sang og spillede på guitar – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Den anden kunstner der underholdt på torvet – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Hos Sport 24 var det en glad og tilfreds Kristian Duedahl der kunne berette at når man tog vejret i betragtning så var han godt tilfreds med antallet af kunder. Man kan godt mærke at nu er folk begyndt at komme ud i butikkerne og handle igen, og kunderne vil også gerne have både råd og vejledning, og det er jo noget vi kan i de fysiske butikker sluttede han. 

Kristian Duedahl – Foto: René Lind Gammelmark

Jonas Pedersen fra tøjbutikken Hr.P kunne ligeledes berette at der når man tog vejret i betragtning havde været pænt meget at lave, der var lige en pause fra kl. 18 til omkring 19.30 hvor folk kom ind i stimer. At der er Fars dag lørdag kunne man også mærke i butikken, da der blev pakket en pæn del gaver ind.

Jonas Pedersen – Foto: René Lind Gammelmark