Lyng Bowl i Grindsted er lukket og sat til salg

Foto: René Lind Gammelmark

Bowlingcentret Lyng Bowl i Grindsted er lukket. Ejerne Henrik og Michael Steen-Andersen har valgt at lukke centret, men håber på der går en eller et par ildsjæle der kunne tænke sig at drive et bowlingcenter i Grindsted, for de kan nemlig købe det til 4.5 millioner kroner fortæller Henrik Steen-Andersen til Netavisen Grindsted.

LyngBowl blev startet i 1994 af Arne Ekkenberg, der senere blev overtaget af sønnen John Ekkenberg, inden det blev solgt til Henrik og Michael Steen-Andersen i 2002. John Ekkenberg driver idag Amakulo Safari i Sydafrika sammen med hustruen Hettie, i et ejerskab med Lars Nielsen og Claus Laustsen.

Henrik Steen-Andersen drev Lyng Bowl indtil han 1. august 2013 blev Centerchef for MAGION i Grindsted.  MAGION forpagtede herefter Lyng Bowl.

I September 2017 rykkede Vibeke Kristensen Café Surprise ind i Lyng Bowl, men Vibeke lukkede restauranten pr. 1. februar i år. Siden har Henrik Steen-Andersen selv stået for driften af Bowling Centret da Niels Kamstrup havde fået nyt arbejde.

Forpagtningen er flere gange blevet fornyet, men Henrik Steen-Andersen fortæller at forpagtningen af Lyng Bowl ophører pr. 30. juni 2020, men han håber at der kommer en der vil købe Lyng Bowl. 

De mange bowlere har hentet deres ting i Lyng Bowl der nu bare står og venter på en ny ejer.

Der var en der var interesseret i at købe Lyng Bowl, men på grund af Corona sprang han fra.  Bygningen er på 1480 kvadratmeter med et stort køkken, restaurant og bowlingcenter.

Foto: René Lind Gammelmark

outletmesse2024