Vær med til at pynte Billund med flag

Lørdag den 20. juni 2020 fra kl. 10 til 12 bliver der afholdt PLAY FLAGS Workshop i Frirum, Skolevej i Billund (Ligger mellem Billund Centret og Billund Plejecenter). Det er Culture Shift der står for arrangementet der er en del af Play The Line.

Til lørdagens workshop inviterer vi alle til at pynte eller tegne sit eget flag, som vi kan hænge op sammen og pynte byen med. Sammen gør vi Playline levende – hvordan kan vi have det sjovt på Playline – tegn din idé på dit flag.

Foto: Rachel Faulkner

Hvis ikke man har mulighed for at deltage i workshoppen, kan man gå downloade materialet her, lave sit flag hjemme og aflevere det hos Beth Baun inden den 22. juni 2002.

Culture Shift står bag projektet, i samarbejde med Billund Kommune og Billund Handelsforening

Om PLAY THE LINE
PLAY THE LINE projektet bringer Playline til live gennem et program med en række gratis begivenheder og aktiviteter, designet til at inspirere byens borgere til at opleve og bruge Playline på nye måder og gøre det til et sted, hvor børn og voksne kan mødes, være kreative og lege sammen. PLAY THE LINE har et tema hver måned med begivenheder, du kan deltage i, og aktiviteter, du selv kan lave på Playline. Nogle af aktivitetene er for hele lokalsamfundet, hvor du kan bidrage til et kunstværk eller begivenhed.