GGIF’s 1. divisions håndboldherrer sejrede

Foto: René Lind Gammelmark

Det var en hård træningskamp hvor der var fart over feltet. 

Onsdag aften kl.19.30 mødte Grindsted GIF’s 1.divisions håndboldherrer AGF’s 2.divisions herrer i Lynghallen til en træningskamp. Det var den anden træningskamp i denne uge.

En kamp der var tiltænkt at skulle bruges til at få lidt flere konstellationer i kamp, og give en masse brugbart materiale at arbejde videre på.

Kampen blev dog ikke den kønneste affære. Efter lidt hakkende at have bragt sig foran 9-5, kom der lidt for meget grus i maskineriet, og AGF kom tilbage i kampen og førte 12-14 ved halvleg. Uheldigvis var der flere spillere der undervejs i kampen blev ramt af nogle småskavanker, og da det jo var en træningskamp, blev der ikke taget nogen chancer. I forvejen havde man 3 spillere ude med småskader.

Det endte derfor med, at der blev spillet meget smalt, og i nogle meget alternative opstillinger, som der ikke var blevet trænet i, og det var derfor også yderst positivt, at man i anden halvleg fik vendt kampen med en rigtig god attitude og vandt kampen sikkert 27-21. Topscorer blev Nikolaj Svalastog med 8 mål.

I dag drager herrerne på træningslejr i Rødding, hvor man skal være samlet indtil søndag. Træningslejren skal bruges på at videreudvikle holdets DNA, og rykke holdet endnu tættere sammen. Man kan følge med i de forskellige aktiviteter i løbet af træningslejren på Instagram skriver GGIF Håndbold.

Klik på billederne i galleriet her under for at se dem i stor størrelse.

Kontorbutikken refurb banner