Aflysning af Årets julemarked i Vestermarkskirken

Foto: René Lind Gammelmark

Det er med stor beklagelse vi ser os nødsaget til at aflyse Årets julemarked sammen med Dansk folkehjælp i Vestermarkskirken den 7. november.

 Vi havde arbejdet intenst på en plan og fremgangsmåde som vi kunne stå inde for og som kunne afholdes forsvarligt så alle besøgende ville være trygge ved at komme.

 Men eftersom smittetallet stadig øges, også i Grindsted – Billund området og alle anbefalinger går på, at aflyse større arrangementer, ser vi desværre os nødsaget, til at træffe denne kedelige beslutning.

 Når vi ikke kan afholde julemarkedet, mister vi også en masse penge – nærmere sagt 25.000 kr. som skulle gå til dårligt bemidlede familier i Grindsted. Derfor vil vi arbejde på at samle penge ind på andre måder, så vi også i år kan glæde nogle familier som ikke har så meget at gøre godt med i hverdagen. Skulle du som enkeltperson eller firma/forretning have lyst til at give så vi kan fylde nogle nogle julekasser med mad og gavekort til butikker, er du velkommen til at kontakte Gitte Johansen på 71792225 eller overføre et beløb på Vestermarkskirkens mobilepay som er 41220 og skriv ”Julehjælp”

 Vi håber på forståelse fra både kræmmere og folk som havde tænkt at besøge julemarkedet og håber I alle er klar næste år, hvor al Corona forhåbentlig er væk. Næste års julemarked bliver i hvert fald den 13. november 2021 skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner