MAGION lukker omklædningsrum

Foto: René Lind Gammelmark
Mayland 2025 banner

I MAGION ser man med bekymring på de stigende Covid-19 smittetal. For at begrænse smittefaren lukkes adgangen derfor til omklædningsfaciliteterne i både MAGION og Lynghallen.

Antallet af smittede med Covid-19 er steget med bekymrende hast – ikke kun nationalt, men også lokalt. Det er også en udvikling man har noteret sig i MAGION.

”Vi er et samlingssted for idræts- og kulturaktiviteter. Dansk Idræts Forbund anbefaler på nuværende tidspunkt ikke at stoppe idrætslivets aktiviteter og det bakker vi op om i MAGION. Samtidig vil vi gerne sikre os, at vi er med til at begrænse smittefaren så vidt muligt”, forklarer Henrik Steen-Andersen.

Målet er at begrænse kontaktpunkterne mellem idrætsudøverne uden at skulle lukke for adgangen til hallerne. Et alternativ til en total lukning er derfor at lukke adgangen til omklædningsrum, hvor mange udøvere opholder sig på samme tid og med mange potentielle kontaktpunkter.

Hallerne i både MAGION og Lynghallen samt MAGION Fitness lukker altså ikke – det er blot adgangen til omklædningsrum.

Svømmehallens omklædningsrum vil fortsat være åbne med de restriktioner på antal og rengøring, der allerede er iværksat.

Lukningen træder i kraft fra mandag morgen. Hvor lang tid omklædningsrummene vil være lukkede afhænger af udviklingen i smittetallet skriver MAGION i en pressemeddelelse.