Ove Jensen fra Galleri Torvet er månedens bedste i September 2020

Ove Jensen - Foto: René Lind Gammelmark

Galleriejer Ove Jensen er netop blevet kåret som Månedens Bedste i September 2020.

Mandag formiddag var Kristian Duedahl, næstformand i Grindsted Handelsstandforening på besøg hos Ove Jensen for at aflevere vandrepokalen.

Ove Jensen til Venstre med vandrepokalen, Kristian Duedahl til højre – Foto: René Lind Gammelmark

Henning Terndrup, der har indstillet Ove Jensen skriver i sin begrundelse: En hjertelig og god service. Henning Terndrup har fået direkte besked på at hans stemmeseddel er blevet udtrukket, og at han har vundet et Grindsted Gavekort på 500,- kr.

Månedens Bedste bliver hver måned kåret af Grindsted Handelsstandsforening, og bliver udvalgt blandt de butikker der har fået den bedste begrundelse fra kunderne.

Ove Jensen er også æresmedlem af Grindsted Handelsstandsforening, og har siden 1. januar 1966 haft butik i Grindsted, da han overtog sine forældres isenkræmmerbutik, der dengang havde blandt andet hvidevarer, landbrugsartikler, værktøj og meget medre i sortimentet. 4 år efter overtagelsen blev en ende af bygningen der blev opført i 1915 væltet og en ny stor tilbygning stod klar .

Den 3. juli 1999 solgte han Isenkræmmerbutikkern til Pia og Marius Overgaard. Den 29. november 1999 åbnede Ove Galleri Torvet, og de fem måneder der var gået fra han solgte Isenkræmmerbutikken og til åbningen af galleriet blev brugt på at indrette galleriet, købe varer hjem fra kunstnere og grossister.

I øjeblikket er Ove Jensen i gang med en langsigtet ophørsudsalg, der på nuværende tidspunkt ikke har nogen tidshorisont..  Nu ser vi hvorrnår alle varerne er solgt udtaler Ove Jensen til Netavisen Grindsted.