Se de mange billeder: GGIF’s Serie 1 herrer besejrede Ølstrup GU

Søndag kl. 13.30 var der fodboldkamp på Grindsted stadion. Vejret var skønt og der var mødt masser af publikum op til dagens kamp.

Kampen endte med en 2-1 sejr til Grindsted

Cheftræner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Tredje sejr i træk og playoff sikret!!!

– men nemt var det sørme ikke
Der måtte kæmpes umådeligt hårdt søndag eftermiddag, hvor Ølstrup GU gæstede Grindsted Stadion. En sejr var påkrævet, hvis vi skulle sikre os en playoffkamp for igen at have muligheden for at spille i serie 1. Uafgjort eller nederlag havde betydet direkte nedrykning til serie 2. Og den stod på nedrykningsfare straks fra kampens start, for allerede i 2. minut bragte Ølstrup GU sig foran en situation, som vi knap nok opfattede forløbet af.
Bagud og nedrykningsalarm!

I denne sæson har vi haft særdeles svært ved at svare igen, når modstanderen scorede. Vi har kæmpet med modløshed og usikkerhed. Så der var en tung betænkelighed at spore fra sidelinjen….men bekymringerne forsvandt heldigvis hurtigt som dug for solen. Og solen fandt vej ned på et godt besøgt stadion, hvor spillerne fightede sig ind i kampen og flere gange leverede hurtige og insisterende angreb, hvor vi især i højre side igen og igen kom fri på kanten. Højre back Sebastian Øhlenschlæger fik nærmest rollen som højre wing. Trods mange gode åbninger på kanterne, så var det en ganske anden aktion, der bragte balance i regnskabet. Kreatøren Jamil Faizi, der på den offensive midtbane spillede rigtig god kamp, tog efter godt en halv time et uimodståeligt træk ind i feltet, hvor en modstander hægtede den lille troldmand, så dommeren ikke kunne undgå andet end at fløjte og pege på straffesparkspletten. Pirasath Raguleswaran eksekverede straffesparket med et hårdt, højt og velplaceret skud. Han er sikkerheden selv i sådan en situation. Klasse!

Og Pirasath var heldigvis ikke færdig med at vise sig frem som målscorer, selvom han godt nok ventede længe med at fordoble. Vi måtte helt frem til det 89. spilminut før “Satti” fulgte op på et ellers fremragende tip fra hvirvelvinden Jesper Dahl Schmidt, der sendte bolden på overliggeren. Kæmpe forløsning og et massivt brøl fra et begejstret hjemmepublikum kunne høres langt ud over heden.

Grundet masser af spilstop i anden halvleg var der lagt hele syv minutter til, og nerverne var til at få øje på, når jeg kiggede på vores spillere på bænken og mine gode kammerater ass.træner Claus Svejstrup og holdleder Jesper Øhlenschlæger… de kunne næsten ikke være i sig selv. Jeg selv havde det overraskende godt. Jeg kunne bare mærke, at vi ville tage sejren, og jeg forsøgte at hjælpe holdet i den svære slutfase. Og knægtene holdt stand. De var bare for seje! 2-1 sejr og vi sikrede os playoffkamp på bekostning af Brande IF, der må en tur ned i serie 2.
Vi skal ikke ned. Vi skal blive. Det har taget lang tid at komme tilbage i serie 1, og nu holder vi ved.

På lørdag kl. 14.00 skal vi på Grindsted Stadion vinde endnu en fodboldkamp. Mod IF Lyseng eller Fuglebakken KFUM Århus.