Imponerende resultater af Gyttegård Golf Klub

Foto: Lars Dahl Jensen

Gyttegård Golf Klubs 1.hold skal igen spille DM Finale. Det blev en realitet efter weekendens hjemmebanekamp mod ærkerivalerne fra Aalborg.

I en tæt dyst blev formiddagens føringer konverteret til en samlet sejr. Især veteranen Martin Kamp viser storform, og sammen med lillebror Ronni Kamp leverede de afgørende points til holdet. Men det blev dog klubbens helt store stjerne Rasmus Højgaard, der fik lov at levere den afgørende sejr på hul 17. Med cifrene 10-2 indtager holdet andenpladsen i Elitedivision Vest, og det betyder deltagelse ved Danmarksmesterskaberne på Falster i September.

Herrerne fra Gyttegård Golf Klub vandt i 2018 DM for herrer.

Også 2. holdet toppede deres pulje i 3.division. Det skete efter noget af en gyser på udebane mod Esbjerg Golf Klub. Her var holdet flere gange bagud. Men med mindst mulig margin, henter holdet den nødvendige sejr og det sender holdet op på 1. pladsen i puljen, og dermed skal holdet spille om oprykning til 2.division.

Damerne der spiller i 2. division skulle efter en storsejr på hele 9-0 over Kolding, forsøge at gøre det umulige, nemlig at slå puljens absolut stærkeste hold fra Vejle. En sejr der ville sikre oprykning ti 1. division. Det var en mundfuld der var lidt for stor, for det ellers meget motiverede pigehold, der ellers i store dele af matchen formåede at holde modstanderne fra føringer. Et rutineret og velspillende hold fra Vejle fravrister Gyttegård pigernes drøm om 1. division ved at ssejre 7-2 skriver Gyttegård Golf Klub i en pressemeddelelse.

 

Kontorbutikken refurb banner