Kurt Johannes Larsen fejrer den 17. september 2021 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Kurt Johannes Larsen - Foto: LEGO

Kurt Johannes Larsen, Billund, fejrer fredag den 17. september 2021, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Kurt blev i 1980 ansat som elektriker i El-afdelingen på håndværkergården på Højmarksvej, (hvor der nu står et parkeringshus).

Hen over årene har budt på mange opgaver og roller, som har trukket bredt på Kurt’s faglige kvalifikationer samt evner indenfor projektledelse.

Af de mange forskelligartede opgaver omkring bygningsdrift, hvor han igennem en årrække stod i spidsen for først svagstrømsafdelingen og dernæst den samlede el-afdeling, hvortil ledelsen af Facilitys øvrige håndværkere senere også kom med, så var Kurt ligeledes en drivende kraft i etableringen af de første EDB-installationer, intern telefoni og adgangskontrol i de første år i informationsteknologiens barndom i LEGO System A/S.

Op igennem 90’erne og 00’erne blev der brug for Kurt’s evner i en global sammenhæng, og han var i længere perioder omrejsende til salgskontorer og i forbindelse med fabriksudvidelser, hvor han var med til at gøre en forskel i opbygningen.

Udfærdigelse og varetagelse af budgetter for driften af de bygninger LEGO System A/S anvender i hele Billund, har igennem mange år sideløbende været en af de faste arbejdsopgaver. 

Kurts imødekommende hjælpsomhed, faglighed og evne til at få enhver problemstilling løst, gør ham til en afholdt kollega og medarbejder for alle, som hen over den imponerende årrække har haft berøring med ham.

Kontorbutikken refurb banner