Percy Demediuk Steen Nielsen fejrer tirsdag den 5. oktober 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Percy Nielsen - PR-Foto: LEGO

Percy Demediuk Steen Nielsen, Grindsted, fejrer tirsdag, den 5. oktober 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Percy blev i 1994 ansat som Plastmager lærling i modul 1-6 i støberiet på Kornmarken.

Percy har i løbet af sin tid i LEGO koncernen været på en udviklingsrig og spændende rejse. Efter endt læretid var han bl.a. med til at opstarte Modul 5. Percy var også seks måneder i USA for at bidrage til opstarten af produktionen derovre. Han har været plastmager i Modul 1 & 2, hvor han har haft følgende roller: EHS-repræsentant, Lærlinge koordinator, 2.-Linie skifter og Tekniker.

Percy startede sin leder karriere med en tur i militæret, hvor han gennemførte Sergent uddannelsen. Efter endt værnepligt vendte han igen tilbage til støberiet på Kornmarken fabrikken.

Leder karrieren i støberiet startede i Modul 3 & 4. Percy var med til at etablere Change Over afdelingen, hvor han i seks år fungerede som daglig leder. De seneste godt fem år har Percy været Senior Manager i Maskin Vedligehold med ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af denne afdeling.

 

Percy er meget målrettet og besidder en utrolig energi og et humør, som smitter meget af på omgivelserne, hvilket der gør ham meget vellidt blandt kollegaerne. Percy elsker struktur og er ikke tilbageholdende med at fortælle om hvor meget styr der er på sagerne og deler gerne relevante erfaringer med kollegaer.

 

Stort tillykke med den store dag.

 

Kontorbutikken refurb banner