Musik i Gryden afholdes den 6. august 2022

Foto: René Lind Gammelmark

Der blev ingen Musik i Gryden i 2020 og heller ikke i 2021. Til gengæld sætter koncertudvalget alle kræfter ind på comeback lørdag d. 6. august 2022

Koncertudvalget får ny tovholder Musik i Gryden har fået ny tovholder, idet Henrik Steen-Andersen afløser Kurt Holm, der efter mere end 17 år har valgt at sige tak for denne gang.

-Kurt Holm har været tovholder for koncertudvalget siden Musik i Grydens start i 2004 og ydet en fantastisk stor indsats, som vi alle værdsætter, siger Henrik Steen-Andersen og fortsætter – Der er god grund til at takke Kurt Holm og de øvrige i koncertudvalget der i mange år har arrangeret Musik i Gryden. De har sparket gang i en tradition, som, vi bestemt synes, skal fortsætte til gavn for idrætslivet i Grindsted. Henrik Steen-Andersen har samlet et nyt koncertudvalg bestående af tidligere og nye medlemmer. Det er hans håb, at de mange frivillige fortsætter arbejdet i underudvalgene.

Billetterne fra 2020 overføres til 2022
I 2020 valgte stort set alle at bakke op om Musik i Gryden ved at overføre deres billet til 2021, og koncertudvalget håber, at det samme er tilfældet nu.

-Vi havde jo et forrygende musikprogram klar i 2020, og vi tør godt love, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at Musik i Gryden er tilbage i topform næste sommer, siger Søren Klausen fra koncertudvalget i en pressemeddelelse.

Opfordringen er altså, at alle der har købt billet til Musik i Gryden 2020 beholder den endnu et år. Så vil billetten til 2020-festivalen automatisk blive ombyttet til koncerten lørdag den 6. august 2022.

Musik
Musikprogrammet offentliggøres inden jul, så der forhåbentligt kommer tryk på billetsalget til julegaver i år.

Billetsalget starter i løbet af kort tid, når de sidste kontrakter er underskrevet. Billetter kan købes via hjemmesiden www.musikigryden.dk

Fakta om Musik i Gryden
Endags koncert arrangeret af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden) og omkring 500 involverede frivillige ligger rigtig mange arbejdstimer for, gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort særdeles meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.

Fakta om Henrik Steen-Andersen
Henrik er et kendt ansigt i Grindsted, hvor han gennem sit job som Centerleder i MAGION har stor berøringsflade med mange unge mennesker. Han kan også mødes i Lynghallen på håndboldbanen som dommer eller som aktiv i løbeklubben Grindsted motion. Henrik er gift med Anne Mette, bor i Grindsted, og har 3 voksne børn.

Henrik Steen-Andersen – PR-Foto

Kontorbutikken refurb banner