Nyt fælles bygavekort i Billund og Grindsted

Jonas Pedersen og Torben Klovborg - Foto: René Lind Gammelmark

Fra mandag den 22. november kan man i Billund og Grindsted købe et fælles elektronisk by-gavekort. 

Det er en udvidelse af det gavekort der de seneste tre år har været i Grindsted, og formanden for Grindsted Handel, Jonas Pedersen fortæller at gavekortet fortsætter som hidtil i Grindsted, det har bare fået nyt design, og kan bruges i mange flere butikker.

Det nye kort er ikke lavet i plastik, men derimod i en mere bæredygtig og miljøvenlig papkvalitet, for de to foreninger tænker på miljøet.

Torben Klovborg formand for Billund Handelsforening fortæller at det gamle Billund Gavekort, der er lavet i pap fortsat kan indløses, men kun i butikkerne i Billund.

Det gamle elektroniske Grindsted Gavekort, vil efter den 22. november også kunne bruges i Billund. Hvor man kan bruge det nye gavekort, vil blive offentliggjort senest den 22. november, blandt andet her på Netavisen Grindsted.

Samarbejder på tværs
I 2021 har både Billund Handelsforening og Grindsted handel haft et samarbejde på event-siden, og nu går de to foreninger også live med et fælles gavekort, for at fremme shopping mulighederne i kommunen..

Det er vigtigt for de to handelsbyer at give borgerne de bedste shopping muligheder, hvilket et nyt fælles elektronisk gavekort kan være en hjælp til.

 

Hvor kan man få lavet gavekortet

Billund: (fra den 22. november)
Legekæden/Bog & Idé 
Refborg

Grindsted:

Expert & Punkt1 
Kontorbutikken.dk ApS
Legekæden/Bog & Idé

 

 

Kontorbutikken refurb banner