Ugens film i Grindsted Kino – Uge 49/2021

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 49 viser Grindsted Kino følgende film:

Ghostbusters Afterlife -vises fra den 6. til og med 8. december
Da en enlig mor og hendes to børn ankommer til en lille by, opdager de forbindelsen mellem de originale ghostbusters og deres bedstefars hemmelige arv, som han efterlod.

PR-Foto

House of Gucci – vises fra den 9. til og med 12. december
Da Patrizia Reggiani, en outsider fra beskedne kår, gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes uhæmmede ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser hurtigt en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende … mord.

PR-Foto

Familien jul og nissehotellet – vises den 11. december
Liv er i starten af 20’erne og arbejder på familiens gartnergård i provinsen, da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, der midlertidigt er flyttet ind en campingvogn i sin onkels æbleplantage. Da tingene samtidig tager en højst uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til, og at kærlighed og familie kan se ud på mange måder.

PR-Foto

Koncert med Philip Faber og DR’s Pigekor – Vises live Søndag den 12. december kl. 16.00
Koncerten er en live optagelse fra DR’s koncertsal, der foregår samtidig med at den vises i Grindsted Kino.

Kom og får en spændende oplevelse.

Pris pr. billet 75 kr.

Julen er en særlig tid, hvor de elskede danske julesange og -salmer skaber rammen om ritualer, følelser og minder. DR Pigekoret og Phillip Faber inviterer indenfor i en smuk og julepyntet koncertsal til en medrivende musikalsk fortælling flettet sammen af både velkendte og nye julesange og -værker.

Ved koncerten medvirker DR Pigekoret, musikalske gæster og sangere fra DR Korskolen.

PR-Foto

 

Kontorbutikken refurb banner