Stafet For Livet Billund med endnu et flot resultat trods corona!

Kræftens Bekæmpelse har netop godkendt regnskabet fra den lokale stafet i Billund Kommune.

Med et overskud på kr. 462.599,39,- har stafetten endnu engang formået at præsentere et ualmindelig flot resultat. Beløbet blev torsdag aften præsenteret, da styregruppen bag var samlet for at se tilbage på 2021.

Set i lyset af endnu et år, som var præget af corona og dermed forskellige restriktioner, så kan vi kun være meget taknemmelige for det opnåede resultat af denne stafetsæson nr. 8 af slagsen, udtaler formand Niels Pedersen.

Teamet bag Stafet For Livet i Billund Kommune har svært ved at få hænderne ned!

”Det er simpelthen en fantastisk opbakning, vi har mødt igen i år. Det er helt overvældende, og endnu engang har vi mærket den store opbakning fra de mange som er med når det gælder støtten til Kræftens Bekæmpelse, og  jeg bliver så utrolig stolt af at mærke, at når det gælder Stafet for livet, så er der fortsat stor støtte fra alle sider. Igen i år har der været stor aktivitet, som dog har været meget præget af Corona pandemien, der gjorde at vi ikke kunne samles i flok og afholde en normal stafet i første weekend af september, som der er tradition for.

Stafetten blev afholdt en lørdag i september, og med baser i henholdsvis Billund og Grindsted, med diverse aktiviteter, og blev som det er sædvane afsluttet med den traditionsrige lysceremoni.

Det var dejligt at mærke at en Corona virus ikke kan stoppe den iver og gejst som er så kendetegnende for deltagere på Stafet For Livet. Der var tilmeldt omkring 150 deltagere fordelt på 12 forskellige hold, og alle gjorde de en indsats i den gode sags tjeneste.

Møbelsalg
Som et ekstra kærkomment tiltag, så har vi også i 2021 været begunstiget af meget stor opbakning til vores møbelsalg af brugte kontormøbler, som bliver solgt til fordel for Stafet For Livet. Kunder kommer fortsat fra store dele af Jylland og Fyn, og køber møbler og donerer hele beløbet til Stafet for livet.

Overskuddet fra stafetten går som vanligt til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.  Og de 10 % af de indsamlede midler går direkte til Kræftens Bekæmpelse Lokalforening i Billund Kommune, som frit kan disponere over, hvordan de vil forvalte midlerne til glæde for lokale kræftpatienter og deres pårørende.

Vi glæder os nu til, at vi forhåbentlig, om corona vil – at vi så kan fylde stadion i Filskov til en helt normal udgave af Stafet for livet, den 9. af slagsen i 2022.

GLÆDELIG JUL FRA STYREGRUPPEN 2021 skriver Niels Pedersen der er formand i en pressemeddelelse.

Søren Nielsen og Niels Pedersen – PR-Foto

Kontorbutikken refurb banner