GSK Liga har lavet ny storsponsor aftale med 3 PL og Paw Kristensen

Grindstedfødte Paw Kristensen og GSK har indledt et større sponsorsamarbejde som løber over 3 år.  

Paw Kristensen er født i Grindsted og den succesfulde forretningsmand har siden 2005 opbygget en global transport og logistik virksomhed med knap 100 ansatte og en årlig omsætning på 250 millioner.

3PL Koncernens primære aktiviteter global transport med sø, luftfragt, projektlast og bilfragt og har kontorer i hele Nordeuropa. Paw Kristensen er koncernens hovedaktionær og CEO.   

Paw Kristensen udtaler om samarbejdet :
”Morten Andersen og jeg har talt om et samarbejde siden 2021 og jeg er glad for at vi nu er kommet i gang med en fin aftale til gavn for begge parter. Generelt har jeg egentlig altid lyst til at støtte min hjemstavn, Grindsted. Det er vigtigt for mig at give noget tilbage, og jeg glæder mig over, at dele min succes med andre, også Grindsted. Jeg håber i øvrigt meget, at jeg kan være med til at inspirere andre til at gøre det samme og mere af det”.

Jeg glæder mig meget over aftale, og ser frem til vores samarbejde. Nye såvel eksisterende samarbejdspartner er alt afgørende for vores udvikling som klub, men også som superliga liga hold, kravene til vores center stiger, og det er vigtigt for os at kunne invitere vores modstander og publikum til liga speedway i Billund kommune i de bedste rammer, udtaler direktør Michael Bach i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner