Specialtilbud arbejder med playful learning

Elever fra Specialtilbuddet Engperlen under BillundSkolen - PR-Foto

Eleverne der går i Specialtilbuddet Engperlen, der hører under BillundSkolen, er i disse dag i gang med at anlægge græsplæne med bållsted, grave ud til en petanque bane og lave højbede med plads til kartofler, gulerødder og lignende på deres nye matrikel.

I sommers startedde hele Engperlen op i barakker nær skolen, men siden jul har de yngste fysisk været placeret på hovedskolen, mens mellemgruppen og de ældste er rykket ind i de lokaler nær skolen, der før husede et privat specialtilbud.

Nu har gruppen efterhånden taget deres nye sted til sig, og tiden til at arbejde med udenomsarealet er nu kommet. Derfor graves der i disse dage på livet løs.

Faglig undervisning kan være så meget andet end at sidde begravet i en bog, det viser dette helt tydeligt. Projektet dækker flere forskellige faglige fag, der er masser af samarbejde og social træning i det, og så smager en rugbrødsmad bare bedre under åben himmel.

Eleverne der deltager i projektet hører til på forskellige stamhold, men man mærker tydeligt, at dette er et fælles projekt for hele huset.

Elever fra Specialtilbuddet Engperlen under BillundSkolen – PR-Foto

Elever fra Specialtilbuddet Engperlen under BillundSkolen – PR-Foto

Elever fra Specialtilbuddet Engperlen under BillundSkolen – PR-Foto

Kontorbutikken refurb banner