Bestyrelsen i Billund ErhvervsFremme udvides

Gitte Ottosen - PR-Foto

Omkring halvtreds fremmødte medlemmer af Billund ErhvervsFremme valgte i går at udvide foreningens bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling, som blev gennemført umiddelbart forud for den ordinære generalforsamling på Hotel REFBORG.

Efter en god gang stegt flæsk med persillesovs fortsatte forsamlingen fra den ekstraordinære generalforsamling over i den ordinære. 

Udover godkendelse af regnskab og budget mm. blev de to eksisterende bestyrelsesmedlemmer, som var på valg, direktør Jeppe Hebsgaard Laursen, Zebicon a/s og direktør Jesper Jensen, Skechers /SkoUniverset genvalgt. Med beslutning om udvidelse af bestyrelsen gav det plads til to nye repræsentanter, henholdsvis entreprisedirektør Stern Johansen fra K. G. Hansen & Sønner a/s og hotel manager Martin Ebmark fra Zleep Hotel Billund Airport

Formanden gik i sin beretning igennem et på mange måder anderledes år, som i sit indhold og gennemførelse selvsagt har været påvirket af Corona, men som har budt på utrolig mange arrangementer og aktiviteter med fokus på både erhvervsudvikling og netværk. 

’I Billund ErhvervsFremme samler vi omkring 350 lokale virksomheder og går i front med mange aktiviteter og indsatser, som skal styrke vores lokale erhvervsliv. Jeg er stolt af, at jeg kan fortsætte som formand for en forening i kraftig udvikling og er sikker på, at vi med den nye bestyrelse, hvor erhvervslivet er stærkere repræsenteret, står endnu stærkere. Vores arbejde og indflydelse kommer ikke af sig selv og derfor er det helt afgørende, at vi fortsat oplever stor opbakning blandt vores lokale erhvervsliv, som støtter op som medlemmer af vores forening og jeg kan derfor kun opfordre alle virksomheder i området til at melde sig ind og være med til at styrke vores stemme og vores arbejde for fortsat vækst og udvikling i Billund kommune og naturligvis være en del af områdets stærkeste erhvervsnetværk siger formand Gitte Ottosen, som blev genvalgt som formand ved bestyrelsens konstituering’

Aftenen blev afrundet med et både humoristisk og udbytterigt oplæg af skuespiller og instruktør Marc Harpsøe om vores kropssprog og nonverbale kommunikation, som har stor betydning i alt fra ledelse, salg, netværk til partnerskaber og forhandlinger skriver Billund ErhvervsFremme i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse ses herunder:

  • Formand Gitte Ottosen, Best Energy A/S
  • Næstformand direktør Jesper Dahlmann, Erhvervsgymnasiet Grindsted
  • Entreprisedirektør Stern Johansen, K.G. Hansen & Sønner a/s
  • Hotel Manager Martin Ebmark, Zleep Hotel Billund Airport
  • Direktør Jeppe Hebsgaard Laursen, Zebicon a/s
  • Direktør Nikolai Løvbjerg Friis, Billund Varmeværk
  • Direktør Jesper Jensen, Skechers /SkoUniverset
  • Borgmester Stephanie Storbank, Billund Kommune
  • Byrådsmedlem Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, Billund Kommune

 

Kontorbutikken refurb banner