Det flyvende teater holder en koncert-forestilling den 23. april 2022

PR-Foto: Det Flyvende Teater

Den 23. april 2022 kl.19.00 holder Det Flyvende Teater en koncert forestilling med Giuseppe L. Bonifati og Linda Sugataghy i Billund Centret.

Fly me to Billund

Giuseppe L. Bonifati og Maestro Claudio Passilongo, en duo med en enestående kunstnerisk synergi, flyver tilbage i verden med en ny showkoncert. Dette show inkluderer et repertoire af internationale klassikere til tonerne af boleros, jazz og bossa nova og fremkalder adskillige store musikalske ikoner og fortidens succeser. De vil flyve publikum fra Danmark til Italien, Spanien, Frankrig og derefter til Latinamerika, Asien og underholde tilskuerne med en behagelig og fuldstændig elegant musikalsk aften fuld af overraskelser og interaktioner. Koncerten er en del af et større lav- og høj højde pilotprojekt fra det nystiftede Det Flyvende Teater i Billund, byen med Danmarks næsttravleste internationale lufthavn, og den vil også blive opført i lufthavnsarealer, der tilbyder en enestående oplevelse , optimisme og tro på en ny æra, efter den lange periode med isolation og lukning skriver Det Flyvende Teater i en pressemeddelelse.

Forestillingen blev vist i Billund Lufthavn, Nørre Vosborg, MaraiKult i Budapest (Ungarn) og senere på året vil blive vist bl. a. i Tel Aviv og Akko (Israel), Santa Monica Play House, Los Angeles (USA).

Musikken står Claudio Passilongo for.

Entre 50,- kr. for voksne – gratis for børn.

Efter forestillingen byder Det Flyvende Teater på et glas vin.

Billetter bestilles her