Frank Høhrmann Pedersen fejrer den 26. august 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Frank H. Pedersen - PR-Foto: LEGO

 

Frank Høhrmann Pedersen, Askov, fejrer fredag, 26 august 2022 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Frank blev i 1997 ansat som maskinkonstruktør i MTP-PAK også kaldet ”Pakkegruppen”. Frank arbejdede med udvikling og implementering af flere former for produktionsudstyr til pakkerierne, der både dækkede for- og færdig-pakning. I samme periode var han også på projekterne til kapacitets udvidelser, som bl.a. forgik i Schweitz.

I 2001 startede Frank som udviklings ingeniør i PT-Mechatronics. I de følgende 12 år indgik Frank i projektteams, der leverede teknologi i nyhedsprogrammer. Som nogle få kan nævnes ”Music Builder”, ”LEGO Outdoor RC” samt flere komponenter under LEGO Power Functions”, Mindstorms NXT og EV3. Fælles for alle opgaver var at de typisk blev fremstillet i Asien hvor Frank således også rejste i mange år. Som en naturlig del af det rejseliv, har Frank også deltaget i opbygning af leverandører og styret samarbejdet på tværs af partnere i Asien.

I 2013 rykkede Frank til rollen som projektleder, i Product Technology. Her blev det også til en række spædende projekter, f.eks. Transfer Wave 2, New LEGO Connector platform, LEGO Boost og senest de tre generationer under LEGO Super Mario.

I oktober 2021 begyndte Frank i CQ&EHS i rollen som Sr. IMS Manager, hvor han som projektleder nu deltager i et transformationsprojekt af LEGO procesportalen og Product Quality Håndbogen.

Frank er kendt for hans store erfaring inden for produktudvikling, og hans evne til at få ting til at lykkedes på tværs at kulturer og landegrænser. Frank samler kollegaerne, med fokus på både opgaver og menneskelige kompetencer. Han er vellidt og et af kendetegnene er, at han gør en ære i at kollegaer omkring ham trives og et fokus på at det skal være sjovt, at gå på arbejde. Frank er altid klar til at hjælpe og trække på hans store netværk.

 

outletmesse2024