Tidlig træning til de morgenfriske

Helene Daugård Schröter - PR-Foto: MAGION

Et af flere nye tiltag i efteråret i MAGION Fitness er en effektiv træning for de morgenfriske. Fra november kan de morgenfriske tanke energi til resten af dagen med en intensiv 45 minutters træning fra kl. 6.00.

 

I MAGION fitness forsøger man hele tiden at tilpasse udbuddet af hold, træning og maskiner efter udviklingen. I efteråret 2022 kommer dette til udtryk gennem to nye tiltag. Et tidligt træningshold tirsdag og et nyt outdoor hold. Tanken er at give flere mulighed for at bygge på i forhold til at starte og fastholde en sundere livsstil.

 

”Tidlig Tirsdag” træningen er målrettet dem, som ønsker en god intensiv træning, men som ofte ikke har mulighed for at nå en eftermiddags- eller aftentræning. Træningen har fokus på styrke, puls og kan kategoriseres som en kort, men hård træning. Med de 45 minutters træning vil de morgenfriske kunne tanke god energi til resten af dagens strabadser. Det vil være muligt at tilkøbe en bolle med pålæg efter træningen.

 

”Tidlig Tirsdag” kan på sigt udvides til flere ugedage, hvis efterspørgslen er til det.

Der er også godt nyt til dem, som sidder inde på et kontor hele dagen og bare sukker efter at få frisk luft og pulsen op. MAGION Fitness introducerer nemlig fra medio november endnu et nyt hold i form af outdoor torsdag. Træningen fokuserer på styrke og puls. Træningen er intensiv og foregår udendørs hele året rundt. Der findes jo som bekendt ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning.  

 

Fælles for begge nye hold er instruktøren. Det er nemlig Helene Daugård Schröter, som fra november er tilbage i MAGION Fitness efter endt praktikophold i Tyskland.

 

Kontorbutikken refurb banner