Bruno Jochumsen fortæller om sit liv med musikken

Bruno Jochumsen - Privatfoto

Ældre Sagen i Grindsted har inviteret Bruno Jochumsen til at fortælle om sit liv og sin musik.

Ved Ældre Sagens søndagstræf den 6. november fra kl. 14-16 på Mødestedet i Grindsted, har du mulighed for at høre dine måske første julesange i år.

Sange som alle er komponeret af Bruno Jochumsen, vores tidligere filialchef i Sydbank.

Bruno Jochumsen vil fortælle om sit liv, og hvordan han fik 4 af sine sange på DRs Dansktoppen, uden at kunne skrive en node. Sange hvor Ronnie Flyvbjerg Olesen står for de musikalske arrangementer, og som er udgivet på CD og div. streamingtjenester, indspillet med professionelle musikere og sangere.

Han vil endvidere røbe, hvordan han var tæt på at blive født som amerikaner og udset til at skulle overtage fædregården i Outrup.

Hør også Bruno fortælle, hvordan et 3 måneders vikariat blev til “fast arbejde” i 30 år, og hvordan det var at avancere fra vikar til chef for “hele butikken”.

Sidste år skiftede Bruno bankskjorten og slipset ud med en rød arbejdsT-shirt, som han trækker i, når han passer sit nye 20 timers job hos Billund Bad. Og det passer den 61-årige musikalske bankmand helt perfekt efter 43 år i bankverden.

Bruno har altid elsket musik og han satte sig på det mål at skive en sang der kunne komme på Dansktoppen. Et mål han fik indfriet første gang i 2016.
Der bliver også mulighed for at synge med, og deltage i en lille konkurrence, hvor svarene ligger gemt i Brunos sangtekster. 

Hvis du vil høre hele hans fortælling og lytte til en god håndfund af hans iørefaldende kompositioner, er du meget velkommen til Søndagstræf på Mødestedet, Nygade 31 i Grindsted, søndag den 6. november kl. 14.00.

Tilmelding er som sædvanlig ikke nødvendig. Og prisen for foredrag, kaffe og kage er 30. kr.