Anette Damkjær Levorsen fejrer den 23. februar 2023 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Anette Damkjær Levorsen - PR-Foto: LEGO

Anette Damkjær Levorsen, Randbøl, fejrer torsdag den 23. februar 2023, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Anette Damkjær Levorsen blev i 1995 ansat som Smørrebrødsjomfru i kantinen på Kløvermarken. Efter et par år her, skiftede hun til produktionen i Bearbejdnings-områdets dekorerings-afdeling.

I 1998 kom Anette retur til kantinen hvor hun arbejdede indtil virksomheden i 1999 iværksatte en større nedskæring.  Det betød at Anette var ude af fabrikken i 1½ år. I 2001 kom Anette tilbage til virksomheden, og startede i Dekorerings-afdelingen. Her blev hun blev oplært i at blande maling og lave puder til tampo print.

I 2003 skiftede Anette til nathold på Distributions Center Billund, hvor hun plukkede ordrer til butikker i Norden. Da DC lukkede, søgte Anette til Støberiet på Kornmarken hvor hun blev operatør i modul 3+4, og efter to år startede Anette i Kvalitets afdelingen hvor hun stadig arbejder.

Anettes job består bl.a. i at sikre kvaliteten af vores producerede elementer, derudover har hun specialopgaver der kommer fra New tech afdelingen, og står samtidig for håndtering af udfalds-prøver til udlandet.

Anette er en stille person, meget omgængeligt og faglig dygtig; hun sætter en ære i at tingene er i orden, og siger aldrig nej til nye opgaver, men tager imod dem med et smil. Hun er vellidt i afdelingen og er en god kollega.