Vind dit køb kampagnen var en stor succes

Grindsted Handel har i perioden fra den 8. februar til den 18. februar haft en  “vind dit køb på bonnen” kampagne kørende i nogle af medlemsbutikkerne.

Kampagnen gik ud på at man når man handlede, bad om en bonkopi. Bonkopien  skrev man navn og telefonnummer på, og lagde i en speciel postkasse i de deltagende butikker,

De enkelte butikker trak så en vinder blandt alle de indleverede kuponer, og der var rigtig mange fortæller Ronni Eriksen, eventmanager hos Grindsted Handel. 

Det man kunne vinde var et gaverkort, på det beløb der stod på den bon man afleverede i postkassen i den respektive butik. Vinderne bliver offentliggjort i morgen på facebooksiden Oplev Grindsted fortæller Ronni Eriksen.

Det var ikke alle der havde opdaget aktiviteten på forhånd, men de har set det i butikkerne – og på den måde deltaget.

Det har været en overvældende succes, og derfor har vi besluttet at vi gentager den igen, fra den 1. til 11. marts. Her vil vinderene blive offentliggjort den 15. marts på facebooksiden Oplev Grindsted.

 Grindsted Handel havde i forbindelse med denne kampagne og fastelavn, både annonce i Ugeavisen Grindsted, på Netavisen Grindsted, samt på facebook.  På facebook har vi også lavet en engelsk udgave for at nå ud til de udenlandske kunder i vores medlemsbutikker.

Til fastelavns-arrangemenet var der rigtig stor tilslutning, og her var der også mange forskellige nationaliteter repræsenteret.

 

Lions Nytårskoncert 2025