DGI Gymnastikpremiere i MAGION

Foto: René Lind Gammelmark

DGI Gymnastikpremiere i MAGION med hele 12 hold på gulvet søndag

Opvisningen startede med faneindmarch kl. 10.00.

I præsentationen blev der blandt andet sagt:

Det er allerførste opvisning sådan helt rigtigt. Det er noget af en opgave, og det er noget man som gymnast glæder sig rigtig meget til. Samtidig er det også noget man som gymnast også kan få en lille smule sommerfugle i maven af. I ved hvad i gør.

Der sidder en hel flok forældre, bedsteforældre og “gymnastiktosser” – så kære publikum, hjertelig velkommen til stedet her.

Vi vil gerne have at i bruger jeres gode energi og jeres klappelapper til at klappe sådan en flok gymnaster godt i gang. I klapper af gymnaster, men i skal også huske undervejs at klappe af instruktører, holdleder, gode hjælpsomme forældre. I det hele taget vil vi gerne i dag på DGI Sydvest vegne hylde de frivillige. De gør en kæmpe indsats for at foreningslivet kommer til at spille. Der sidder helt sikker en hel del frivillige herude. Derefter blev de frivillige hyldet.

Der var også stillet en Selfie box op, hvor gymnasterne kunne gå hen og få taget en selfie, som man med en app  kan downloade og få med hjem. Billederne bruges efterfølgende på DGI Sydvest’s hjemmeside.

DGI Sydvest sagde tusind tak til MAGION for deres indsats i forbindelse med stævnet.

Premiere er starten på noget – nu skal vi se hvad der blevet øvet i sæsonen der er gået  – Velkommen til DGI Gymnastik Premiere.

Kl.10.15 ca. startede selve gymnastikopvisningen der blev udført at gymnaster fra DGI Sydvest, St. Andst Efterskole, Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole, Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole samt Sons of Roses.

Der var noget for alle – for der var flotte rytmiske opvisninger, imponerende springserier, efterskolernes seje og spændende indslag. Der var farverige dragter, vejrmøller og vimpler.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se de mange billeder i stor størrelse (kun pc)

 

Lions Nytårskoncert 2025