Sommersjov i MAGION i uge 26 og 27

Sommersjov i MAGIONPR-Foto: MAGION

Sommersjov i MAGION. Når skolebørnene går på sommerferie er MAGION klar med forskellige sommerferieaktiviteter i uge 26 og 27.

Der kan bokses og skydes med IR-våben og svømmehallen disker op med flere ting herunder en bedsteforældre dag.

Tirsdag den 27. juni er programmet i hallerne propfyldt med spændende og forskellige aktiviteter. Der vil fra kl. 10 være mulighed for at prøve kræfter med skydning med IR-våben samt adgang til forskellige boldspil. IR-våben skyder med infrarødt lys er derfor ufarlige og velegnede til introduktion til skydning. Det er Grindsted Skyttekreds som instruerer i skydning med IR-våben. Aktiviteterne er for skolebørn, er gratis og kræver ikke tilmelding.

Dagen er tilrettelagt, så der også er tid at få en introduktion til boksning sammen med Grindsted Bokseklub. Boksetræning er åben for børn fra 4.-10. klasse, men vær opmærksom på, at der er to aldersbestemte hold, som kræver tilmelding. Se mere på magion.dk.

I svømmehallen er også gang i den i uge 26 og 27. Tirsdag og torsdag i begge uger er der ½ pris på entré til svømmehallen, der holder åbent fra kl. 10 til 14.30. Badedyret er ude mandag, torsdag og fredag eller når det derudover er muligt. Som noget helt nyt introduceres en bedsteforældredag, hvor MAGION serverer en kop kaffe og kage til ledsagende bedsteforældre.

Vær i øvrigt opmærksom på, at muligheden for banesvømning kan være begrænset, når der er vandgymnastik eller badedyret er ude i den offentlige åbningstid.

Svømmehallen er åben hele sommeren med fast åbningstid fra kl. 10 til 14.30 skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Kontorbutikken refurb banner