Fredagshygge den 30. juni med Live musik på torvet i Grindsted

Der var hyggestemning og livemusikFoto: René Lind Gammelmark

Fredagshygge den 30. juni med Live musik på torvet i Grindsted fra kl 15.00 til kl. 18.00. Denne gang er det Rikke Egholm og Rasmus Pedersen der med grupperne GLIMTVIS og The Leadsinges står for den musikalske del.

De to musikere spiller to sæt.

The Leadsingers er cover numre, hvor I mod Glimtvis er egne sange og melodier

The Leadsingers

Duoen består af Rasmus Pedersen og Rikke Egholm, som begge er forsangere i forskellige orkestre og det i sig selv er garanti for en aften med MASSER af sang… For der er ikke RIGTIG nogen af dem der vil overgive mikrofonen…

Konceptet er præget af de to forsangeres divamoves og prinsessenykker og trang til at spille alle deres “guilty pleasures”.

Hvilket betyder at repertoirelisten byder på ALT mellem himmel og jord. Fra Kenny Rogers og Dolly Parton til Nick Cave og Kylie Minogue… Fra Gustav Winckler og Birthe Wilke over Baywatch til Prince og Disneyballader … Et meget alsidigt repertoire fyld med ting, man overhovedet ikke ”kan” spille som akustisk duo…

Der er med sikkerhed masser af dem publikum havde glemt de godt kunne udenad.

Og selvom de kun er en duo bliver festen leveret, som stod de i tøris og rødt spotlight…øhh og det gør de nok også.. Divaer ELSKER jo spotlight..

Og der vil højst sandsynligt blive fyret både onkeljokes og konfetti af i løbet af aftenen… En ting er helt sikkert – musikken bliver leveret med kæmpe overskud og masser af rock-attitude.. og der er korstemmer på ALT.. for de er jo begge LEADSINGERS!

 

PR-foto

GLIMTVIS

Duoen består af Rasmus Pedersen og Rikke Egholm Ravn, som begge har en tilværelse bag forsangermikrofonen, i forskellige orkestre, på samvittigheden.

En duo som er et partnerskab og et dybt venskab

Et partnerskab og venskab, som i første omgang handlede om fælles kærlighed til nogle specielle numre – men som med tiden viste sig at være sangskrivningsfællesskab med et fælles afsæt og som indtil videre alene i sangskrivningen har taget os steder hen, ingen af os har været før. Væk fra de fræsende guitarer i rocken – væk fra popjazzede ballader – og hen til et univers som er kendetegnet ved en helt direkte og hudløst selvudleverende retorik, et fokus på den nøgne melodi som kan stå uden fuldfede produktioner. Og en et helt ærligt samarbejde om nogle af de følelser, som vi tror på at folk på vores egen alder kan genkende.

GLIMTVIS skriver sange, som bevæger sig i det skizofrene grænseland mellem den skamløse pop, den hudløst ærlige country og rockens upolerede stemme, og som fortæller personlige historier om livet og kærligheden, når man forsøger at gebærde sig i voksenlivet.

”Vi gør en dyd ud af forsøge at sætte ord på hvad sangenes fortælling er – og lade folk komme helt tæt på når vi spiller dem.

Vi vil i musikalsk form dele de dele af voksenlivet, som vi typisk ikke deler på Facebook og Instagram – den del af skilsmissen, der bare gør ondt; usikkerheden ved at prøve at finde en ny eneste ene, at være den sidste tilbage på baren og gå alene hjem – også selvom man stod der i spotlightet; at slutte fred med sig selv, ikke at bruge så megen energi på at hade sin eks, forelske sig eller mangle den samme følelse. At føle sig malplaceret i det, der skal være der voksne liv” Alt sammen pakket ind i den gode melodi og kærligheden til den gode hookline.

Der er garanti for vellyd og eftertanke, men også en energi der kommer langt ud over scenekanten og en erfaring i liveoptræden, som ikke lader sig skjule.

 

Indspiller debutplade

Glimtvis står midt i indspilning af debutplade, og fredag 14. oktober udkom 2 akustiske singler på diverse streamingtjenester. Næste single rammer gaden i juni. Denne gang i en bandproduktion.
De to første singler er allerede blevet spillet nogle gange af Alex Nyborg på P5 og et par gange på P4, samt på flere lokalradioer og har spillet live i studiet på P4 Fyn.

Glimtvis har spillet en masse steder med dette set up og er blevet taget fantastisk i mod af publikum – 30 koncerter blev det til i 2022,Bl.a på Tobakken i Esbjerg, Generator i Ringkøbing, fairbar i Aarhus , Dexter i Odense og DROPINN i Kbh, for at nævne et par steder. 35 koncerter blev det til i 2022.

Glimtvis spillede i foråret support for Ivan Pedersen på Tobakken i Esbjerg og Svendborg Teater og har haft fuld sommertour med bl.a jobs på Tønder Festival og Nashville International Songwriters Festival i Odense.

Denne sommer spiller vi også på Wickmann Festival, Udsigten på Ærø, Midtfyns Festival, Tønder Festival og på færgen til Fanø Vesterland. Der ud over spiller vi netop i disse dage med på Nashville Night Koncertturne sammen med meget dygtige sangskrivere fra Nashville.

Det er Grindsted Handel og Grindsted Musikforening der sammen med Billund Kommune har lavet samarbejdet om musikken på torvet, der spilles hver fredag i uge 22 til 35 fra kl. 15 til 18.

 

PR-Foto