Se de mange billeder: Grisefest på Vorbasse Camping

Foto: René Lind Gammelmark

Grisefest på Vorbasse Camping. Det er en fast tilbagevendende tradition at der onsdag i uge 29 er grisefest på campingpladsen. Det er efterhånden også en tradition at YoYo kommer og spiller.

Omkring 280 havde købt spisebillet og der var 4 helstegte pattegrise med masser af forskelligt salat og tilbehør til.

Stemningen var helt i top, og de mange gæster hyggede sig rundt ved bordene. 

Gitte og Martin Søeberg overtog Vorbasse Camping 1. maj 2022, og det er dermed anden gang de som værtspar sammen med omkring 50 frivillige har så stort et arrangement.

I forbindelse med ugen op til Vorbasse Marked har campingpladsen stillet et madtelt op, som er bemandet af frivillige.   Madteltet bliver også besøgt af folk der ikke bor på campingpladsen.

Martin Søeberg fortæller at der  i år er et nyt tiltag, nemlig at der er dagens ret mandag, tirsdag, torsdag, fredag og han regner også med at der bliver dagens ret  lørdag.  Der kommer også kræmmere fra markedet for at spise, og om onsdagen har vi på Vorbasse Camping altid helstegt pattegris, og der har vi ikke nogen planer om at ændre på.  Næste år ændrer vi nok på buffeten, så der er flere der samtidig kan få mad, så der ikke bliver så lang en kø.

Ud over madteltet er der forskellige aktiviteter for campisterne på pladsen.

Campingpladsen er altid fuldt belagt i uge 29 og i år er ingen undtagelse.

 

Klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse