Ugens Film uge 31/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 31/2023 i Grindsted Kino byder på fire film : Arganauterne, Indiana Jones and the dial of Destiny, Elementært, og Mission Impossible 7 – Dead Rekoning part One

Så er sommerferien forbi, vi starter med både eftermiddag- og aftenforestillinger, vi glæder os til at se jer, og håber I har haft en dejlig sommer.

 

Arganauterne – Spiller:  31. juli – 6. august

I familiefilmen ‘Argonauterne – Mission Olympus’ sætter skaberne af Junglebanden den græske mytologi på den anden ende! 

Filmen følger musen Mia, der siden hun var lille, har drømt om at være en heltinde præcis som Achilleus, Odysseus eller Herkules – eller det helt store idol Jason, der gennem Zeus beskytter Yolcos for at blive udsat for katastrofer samt sikrer velstand og sammenhold. Da byen en dag bliver ramt af havguden Poseidons vrede, da han truer med at lade en flodbølge skyller ind over den lykkelige by. Mia ser sit snit til at blive en heltinde, som hun altid har drømt om at være, og begynder et utroligt eventyr. 

Ugens Film

PR-Foto

 

 

Indiana Jones and the Dial of Destiny – Spiller: 31. juli – 4. august

Adventurefilmen ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ (Indiana Jones 5) er nummer fem i rækken af film om den eventyrlystne arkæolog.

Filmen foregår med rumkapløbet som bagtæppe og vil udspille sig i 1969, hvor amerikanerne går benhårdt efter at blive de første på månen, det før Rusland. En ubehagelig sandhed går dog imidlertid op for Indy. Det viser sig nemlig, at hans gamle fjender, nazisterne, har en finger med i spillet (igen). Det amerikanske månelandingsprogram styres nemlig af en gruppe eks-nazister.

På rollelisten finder man bl.a. danske Mads Mikkelsen som nazi-skurken og rumforskeren Voller, der delvist er inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, som blev NASA-ingeniør.

Harrison Ford er tilbage i hovedrollen, som han første gang spillede i 1981 i Raiders of the Lost Ark og kunne senest opleves i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull fra 2008.

Ugens Film

PR-Foto

 

Elementært – Spiller:  5. – 6. august

Dette nye fantasifulde Pixar-eventyr ‘Elementært’ (Elemental) følger Ember og Wade, som bor i en by, hvor alle elementer – ild, vand, land og luft – lever sammen. Ember er en sej ildsjæl, mens Wade er en stille og rolig fyr, der bare følger med strømmen.

‘Elementært’ er instrueret af manden bag Den gode dinosaur.

Ugens Film

PR-Foto

 

Mission Impossible 7 – Dead Reckoning Part One – Spiller: 5. – 6. august

Actionfilmen ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ er den syvende film i serien om IMF-agenten Ethan Hunt, der selvfølgelig igen portrætteres af Tom Cruise.

Denne gang gælder det for Hunt og hans IMF-hold at opspore et farligt våben, inden det falder i de forkerte hænder.

Filmen instrueres  og er medforfattet af Christopher McQuarrie, der også stod bag Mission: Impossible – Rogue Nation og den forrige film i franchisen Mission: Impossible – Fallout samt den kommende ottende film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two.

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ bringer udover Tom Cruise bl.a. også Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Simon Pegg og Vanessa Kirby tilbage.

PR-Foto

 

Ugens Film

Kontorbutikken refurb banner