Team Mormor er klar med 5. udgave af deres Canonball løb – det bliver samtidig Ib’s Marathon nr. 100

Team Mormor løbetArkivfoto: René Lind Gammelmark

Team mormor er klar med deres 5.udgave af deres canonball løb lørdag den 21. oktober 2023.

Løbet er denne gang lidt specielt, da medarrangør Ib Jensen løber sit marathon nr. 100. Derfor vil det være lidt ekstra festivitas i dagens anledning.

• Klub 100 marathon Danmark kommer i dagens anledning og hylder jubilaren, som forventer at løbe i mål ca. kl.13.30
  • Ib løb sit første marathon 2007 I Berlin (deltaget 5 gange). Marathon løb har ført Ib til mange afkroge af landet: Samsø, Fanø, Mandø Lyø, Endelave m.m.
  • Af speciele marathon han har løbet er Beach Marathon(hvide Sande til Vejers på stranden), Ølmarathon på ærø og Dr. Nielsen i vejle (Dr. Nielsen i depoterne)
  • Brockenmarathon i Harzen( Bjergmarathon på Bloksbjerg)

Team mormor løbet er et løb hvor hygge og det sociale er i højsædet. Der er plads til alle der vil løbe eller gå ruten (7,1 km)

• Startsted: Floravej 2, 7200 Grindsted (over for Home Grindsted)
  • Ruten er en 7,1 km rute der går omkring engsøen, og som vil være afmærket med skilte og flag.
  • Parkering: Vesterbrogade Grindsted. se evt kort på facebook gruppen: Team mormor løbet.  Her vil også være et link til tilmelding ved sportstiming.dk (Ib Jensens marathon nr 100)
  • Depotet vil være forsynet med vand, cola, saltstænger, chips, slik, frugt mm. –  Man må godt selv tage egen forplejning med.
  • Efter/under løbet er der kaffe,  øl, sodavand,kage, diverse pølser m.m. fra den lokale pølsevogn (12.30 til 14.30)
  • Der er toilet ved start og mål.
  • Der er special medalje til de første 70 tilmeldte

Løbsregler:

• Deltagelse sker på eget ansvar, og færdselsreglerne skal overholdes.
  • Der skal passes på naturen, så derfor skal affald i de opstillede affaldsspande mm. Dette er den enkelte løbers ansvar.

Tidtagning:

• Deltagerne er selv ansvarlige for tidtagning, og urene må ikke stoppes under løbet. Urene må ikke stoppes under toiletbesøg og forplejning. Autostop skal være slået fra på uret.
  • Der vil være et ur i målområdet. Uret kan aflæses af deltagerne og du skal selv skrive din tid på listen.