Ugens Film uge 48/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 48/2023 i Grindsted Kino er: The Marvels, There’s Something in the barn, samt Priscilla.

 

The Marvels  – Spiller: 27. november – 1. december

Superheltefilmen ‘The Marvels’ er opfølgeren til Captain Marvel og handler om piloten Carol Danvers, som er en af de magtfulde helte i Marvels superhelteunivers. I denne film har Carol Danvers genvundet sin identitet fra de tyranniske kree’er og har fået hævn over Den Suveræne Intelligens. Men det får uventede konsekvenser for Carol, som må bære byrden af, at universet nu er destabiliseret.  Da hun sendes til et abnormt ormehul, som menes at være forbundet til en kree-oprører, bliver hendes kræfter filtret sammen med hendes niece, Monica Rembeau, og en af hendes største fans, nemlig Kamala Khan aka Ms. Marvel, som bliver introduceret i MCU-serien ‘Ms. Marvel’  i 2021. Denne lidt aparte trio må lære at samarbejde for at redde universet i filmen.

Ugens Film

PR-Foto

There’s Something in the barn – Spiller: 2. december

Filmen ‘There’s Something in the Barn’ er en jule-gyser-komedie, der udspiller sig i en norsk landsby, hvor en typisk amerikansk familie har arvet et lille landsted.

Hvad familien ikke er klar over, er at landstedet også er hjem for en anden beboer: nissen, som bor i familiens nye lade.  Byens lokale advarer familien: En nisse skal behandles ordentligt, ellers får man en arrig og livsfarlig fjende på nakken – som er 130 cm høj, og har nissehue på. 

Heldigvis er der kun tre simple regler, som skal overholdes: Intet skarpt lys, ingen høje lyde, og vigtigst af alt – stil altid en skål risengrød frem til jul!  Den nyankomne familie indser dog hurtigt, at de ikke helt har styr på traditionerne, og inden længe er ikke kun julefreden, men også deres liv, i alvorlig fare…

Tilladt over 11 år

Ugens Film

PR-Foto

Priscilla – Spiller 2. – 3. december

Filmen ‘Priscilla’ er et biografisk drama om Priscilla Presley og hendes forhold til musikeren Elvis.  Da Priscilla i en meget ung alder møder Elvis, som allerede er et af de største navne i Amerika, opstår der en spændende forelskelse; en alliance i ensomhed og et sårbart venskab. Igennem hele hendes tid med Elvis, bliver hendes frihed begrænset og Elvis’ kærlighed til hende mere kringlet og uforståelig.

I titelrollen finder man Cailee Spaeny, som vandt prisen for Bedste skuespillerinde for sin portrættering af Priscilla på årets filmfestival i Venedig. 

‘Euphoria’-stjernen Jacob Elordi kan ses i rollen som den ikoniske superstjerne Elvis, der sidste år blev portrætteret af Austin Butler i Baz Luhrmanns ekstravagante film Elvis

 

Ugens Film

PR-Foto

 

Ugens Film

Kontorbutikken refurb banner