Grindsted Revyens Dagbog 3. januar 2024

Grindsted Revyen Dagbog 3. januar 2024Privatfoto

Af Lukas Birch

Grindsted Revyens Dagbog 3. januar 2024 

Tænk, så vågnede vi op til det rene snelandskab, og på nyhederne kørte der historier om diverse folk der var sneet inde og derfor ikke kunne komme på job.

Jeg skrev til John og Birgitte, at jeg desværre også var forhindret i at møde på arbejde, på grund af sneen, men de svarede tilbage at jeg jo bor på hotellet hvor vi prøver … Så jeg var klar til prøve kl. 10.

Ak ja, går den så går den! (Et motto jeg fornemmer de fleste politikere kører efter)

Og vi fik varm kakao med flø’skum, så der var ikke et øje tørt.

 

Vi har nu været hele revyen to gange i gennem, og kostumer og parykker er ved at være på plads.

Det er altid en sjov proces, hvor man starter med en joke-ide, og pludselig står man med en endelig tekst, et færdigsyet kostume, en gennemarbejdet karakter og ens kollegaer der spiller hele molevitten.

Jeg tror det er det samme hvis man skal lave et hus: Man starter med første mursten, og sten for sten, så står man pludselig med et færdigt hus.

Og vores hus, står måske ikke heeeeelt færdigt endnu, men vi er godt på vej, og der er jo stadig godt med tid til d. 11. januar, så vi når det – og satser på det ikke ender som det skæve tårn i Pisa.

Som barn troede jeg altid det hed: Det skæve tårn i Pizza, men jeg troede også at ugebladet: Alt for Damerne, hed Alf og Damerne …. Det havde nok været et helt andet slags blad!!!

 

Nå, i morgen (torsdag) har vi et arrangement i Grindsted Kino for en masse skønne folk, hvor vi viser et par numre. Det er altid sjovt at prøve lidt af for publikum.

Meget mere om det i morgen!

 

KH
Lukas Birch

 

Grindsted Revyen Dagbog 3. januar 2024

Privatfoto

Kontorbutikken refurb banner