Jensen og Nørgård stopper med salg af Fiat men fortsætter med Hyundai

Jensen og NørgårdFra indvielsen af den nye udstillingshal den 31. marts 2016 - Foto: René Lind Gammelmark

Jensen og Nørgård stoppede pr. 31. december 2023 som autoriseret Fiat forhandler.

Efter 61 år som autoriseret Fiat forhandler er Jensen og Nørgård ikke længere autoriseret forhandler af det Italienske bilmærke. Det betyder dog ikke at firmaet lukker ned, tværtimod.

Det seneste år har der været leveringsproblemer på Fiat biler, og når man ser på at forhandleren sidste år solgte 100 biler mere end i 2022, så er andelen af Fiat biler der blev solgt fra Vestermarksvej ikke ret stor. Da vi har haft mangel på nye biler har vi solgt en hel del nyere brugte biler fordelt ud på forskellige mærker.

Vi har selv opsagt aftalen med importøren fortæller Lars Nørgård, der forklarer at med de nye krav til det nye setup med krævende investeringer og grundlæggende ændringer butikken, så var det eneste rigtige at opsige aftalen.

 

Fiat skiltene blev pillet ned kort før nytår.

De mange år som autoriseret forhandler har gjort at firmaet har opbygget en stor viden og ekspertise, som gør at man stadigvæk vil kunne tilbyde kompetent service og reparation på Fiat. 

Jensen og Nørgård blev 1. juni 2015 autoriseret Hyundai forhandler og har lige siden solgt mange nye og brugte Hyundai biler. Den 31. marts 2016 åbnede man så dørene til en helt ny udstillingsbygning på 740 kvadratmeter.  Personalet er stadig de samme, og Lars Nørgård og Niels Dorussen forklarer at man fortsat vil udvikle forretningen og sørge for at servicere både nye og gamle kunder. 

I december 2023 leverede bilhuset 8 nye Renault varevogne til Fladenbund Entreprenør A/S. 

 

Jensen og Nørgård holder Nytårskur de to første weekender i januar, hvor der er åbent hus med præsentation af de nyeste Hyundai modeller.  Det foregår lørdage og søndage fra kl. 11 til 15.

Kontorbutikken refurb banner