Grindsted Revyens Dagbog 5. januar 2024

Grindsted Revyens Dagbog 5. januar 2024Foto: Privatfoto

Af Lukas Birch

Grindsted Revyens Dagbog 5. januar 2024 – Fjerde dag i Grindsted.

 

Kære Revy-dagbog

I dag har atter været en stor dag i revyen, hvor vi virkelig har fået rykket på nogle ting … Sådan er alle dage sådan set, når man kun har 8 dage til at sætte en revy sammen – heldigvis!

Som jeg teasede for i går, så havde vi den helt store dansedag i dag. Vores vidunderlige koreograf Kristina Mølgaard kom direkte fra Aarhus, og trodsede den frygtede og tilsneede E45.

Der er intet der kan stoppe hende! Intet!

Og det fik vi også selv at mærke, da dansetrinene skulle på. Der er jo ikke noget så skønt, som når fire ikke-dansere skal danse. Det er som Vild med dans … bare uden dem med talent. Glæd jer til at se det!!! (for så er der nogle der gør)

Derudover var der også fuld gang i selve Grindsted Kino, for vores scenografi blev sat op i dag. Det bliver storslået! Det er All-Stage-Anders der står for det, og det er vi så trygge i! Det bliver hamrende flot. Det kan i OGSÅ glæde jer til!

Vi glæder os nemlig til at skulle derned og prøve i scenografien. Men det skal vi først i morgen. Så mon ikke morgendagens dagbog starter med præcis samme ordlyd som denne: ” I dag har atter været en stor dag i revyen”.

Tilbage er der bare at sige: Vi ses i Grindsted Kino!

Grindsted Revyens Dagbog 5. januar 2024

Foto: Privatfoto

Grindsted Revyens Dagbog 5. januar 2024

Foto: Privatfoto

KH

Lukas