Baronessen fra benzintanken vises snart i biografen

Foto: René Lind Gammelmark

Baronessen fra benzintanken er den næste film Gamle Filmklub Grindsted har på programmet.

Den bliver vist den 21. februar 2024 kl. 19.00 i Grindsted Kino og Kulturhus.

Filmen har været til afstemning blandt medlemmerne af facebookgruppen, og hele 42% stemte på denne film der havde premiere i Saga Teatret den 5. september 1960.

De andre film man kunne stemme på var:

  • 5 Mand og Rosa (1964)
  • Fætrene på Torndal (1973)
  • Olsen Banden i Jylland (3  fra 1971)
  • Soldaterkammerater (1958)
  • Slå først Frede

Baronessen fra benzintanken er blevet vist ikke mindre end 33 gange på TV – første gang den 17. februar 1990 og sidst den 30. december 2023.

Der er allerede nu en del interesse for filmen, så hvis man vil sikre sig de bedste pladser skal man sørge for at bestille billet allerede nu – det gør du på Grindsted Kino’s hjemmeside find Baronessen fra benzintanken (21. februar).  Klik på 19.00 så kommer du ind hvor du kan bestille billetter.

Kiosken holder åbent, og du kan selvfølgelig købe slik, popcorn og sodavand til at tage med ind i biografen til filmen der tager omkring 2 timer.

Du finder filmklubben på facebook HER

 

 

Marianne er glad for det gode samarbejde

Formanden for Kulturhuset Grindsted-Kino Marianne Sørensen er rigtig glad for det gode samarbejder de har fået i gang med Mark Lindberg fra Gamle Filmklub Grindsted.  Det er sjovt at vi en gang i kvartalet kan have sådan en forestilling, hvor der kommer en masse glade mennesker, som synes det er spændende at se filmene i det store biografformat. Folk kommer og køber popcorn og sodavand, der var nærmest en fest – der var en summen af liv i forhallen til biografen inden filmen blev vist.  Jeg synes det er en god måde Mark gør det på, at man sætter 5-6 film ud til afstemning, og den film der får flest stemmer vil være den film der skal vises.

Sidste gang var et forsøg og første gang vi viste film i samarbejde med klubben forklarer Marianne Sørensen. Der var knapt 130 personer inde for at se filmen “Martha”.

Prisen for en biografbillet er normalt 100,- kr.  men til Baronessen fra benzintanken kan man købe billet til 60,- kr.

 

 

Det er dejligt at der er tilslutning til visning af de gamle film

Sidste gang hvor vi viste filmen Martha, var jo et forsøg. Det har vist sig at være bæredygtig og at der er interesse for denne type film. Det er også vigtigt for mig at vi kan få nogle biografgængere til at bruge vores lokale biograf. Hvis ikke der kommer nogen i biografen vil den jo lukke.  Det vil betyde at man skal ud og køre langt for at komme i biograf, og det ønsker jeg ikke forklarer Mark Lindberg.  Da vi viste “Martha” kom der faktisk også biografgæster langvejs fra.

 

 

 

Kulturhuset Grindsted-Kino vil gerne have flere frivillige

Marianne Sørensen vil gerne have flere frivillige hjælpere – og det er både til billetsalg, kiosk, operatører og andre ting.  Hvis man kunne tænke sig at høre mere, eller man gerne vil være frivillig, er man velkommen til at sende hende en mail på grindsted.kino@gmail.com hvorefter hun kontakter dem.

 

Kontorbutikken refurb banner