Josefine Thiesen holder fagprøve med kampagne på Moccamaster kaffemaskiner

Josefine holder fagprøveJosefine Thiesen - Foto: René Lind Gammelmark

Josefine Thiesen holder fagprøve med kampagne på Moccamaster kaffemaskiner

 

Josefine er i lære som salgsassistent med speciale i isenkram hos Imerco i Grindsted, og det er i forbindelse med hendes uddannelse at hun holder fagprøve

Josefine har valgt verdens bedste kaffemaskine Moccamaster som det hun laver fagprøve på. 

I uge 10/2024 holder hun demodage, hvor hun laver kaffe som man kan smage. Der kommer også nogle tilbud på Moccamaster der kommer til at gælde til og med uge 12 forklarer Josefine.

Josefine Thiesen – Foto: René Lind Gammelmark

Når hendes fagprøve er slut, skal Josefine lave en rapport hvor hun beskriver fremgangsmåden på indkøb, markedsføring samt salg mv. Hun skal ligeledes vurdere i rapporten om der var blevet solgt det der var planlagt , og hva man kunne have gjort anderledes. Samtidig skal Josefine se på et eventuelt eftersalg. Rapporten skal være færdig i starten af Juli, og omkring midt i Juli skal hun til Odder hvor hun skal til eksamen. Hun har endnu ikke fået den præcise dato endnu.  Den 31. juli er hun udlært, men hun ved endnu ikke hvad hun så skal.

Josefine sender nyhedsbreve til alle der tilmeldt  kundeklubben i de lokale postnumre.

Josefines skoleforløb foregår på Handelsfagskolen i Odder, hvor hun har været til 4 fysiske skoleforløb. Hun går på et hold der alene består af Imerco elever.

I forindelse med Josefines fagprøve vil der være en konkurrence hvor kunderne skal svare på to simple spørgsmål i forhold til Moccamaster. Når fagprøven er slut, trækkes der en vinder ud. Gevinsten er en Moccamaster Cup-one kaffemaskine. 

Josefine Thiesen – Foto: René Lind Gammelmark