Det Kongelige Teater kommer til Billund to gange på deres sommerturné

Sådan så det ud i anlægget i 2022 da sommerballetten var forbi - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Det Kongelige Teater kommer til Billund to gange på deres sommerturné 2024. Det er med gratis scenekunst i det fri med Kongelig Sommeropera og Postyrium

På Det Kongelige Teaters Sommerturné kommer de til 35 byer over hele landet, og en af byerne er Billund skriver de i en pressemeddelelse.

Kongelig Sommeropera på Byens Plads

Operachef Elisabeth Linton fra Det Kongelige Teater udtaler: Vi ved at sommeren nærmer sig når Kongelig sommeropera har premiere. Det er en helt unik måde for publikum og os at mødes, under åben himmel og med naturen omkring os, alt imens operakunsten folder sig ud på scenen. Publikum kan glæde sig til at opleve Den Kongelige Operas solister synge nogle af de mest elskede perler fra operaens verden. De kommer til Byens Plads i Billund den 17. maj 2024 kl. 18.00 – der er gratis adgang.

 

Postyrium på Byens Plads

Nysgerrige børn og forældre kan prøve kræfter med teatrets magiske verden i det mobile børneunivers “Postyrium”. Her kan de lege teater med alverdens rekvisitter, vilde kostumer, flotte instrumenter og endda optræde med dem på en rigtig scene. Postyrium er gatis og henvender sig til børn i alderen fra 4 til 10 år, deres forældre, skolelærere og pædagoger og foregår fra den 17. september til den 21. september.

 

Det er ikke første gang Det Kongelige Teater er forbi Billund på deres sommerturne.   

Det er Malene Tvergaard fra Billund IF Kultur der har god kontakt med teatret, og sommeroperaen sker på foranledning af Billund IF Kultur, som deres del af markeringen af Billund IF’s 120 års jubilæum i 2024 skriver BillundOnline.

Sidst de var i Billund var 11. juni 2023, hvor Billund IF Kultur havde fået teatrets sommerballet til Billund igen. De var også i Billund i juni 2022 , men her blev det aflyst på grund af for meget vand på scenen. Da de i juni 1029 var i Billund var der omkring 2000 der så balletten danse i anlægget.

Kontorbutikken refurb banner