Nyt lille hyggeligt galleri på Herningvej

Lonni Stoltenborg ved nogle af sine billeder - Foto: René Lind Gammelmark

Nyt lille hyggeligt galleri åbner på Herningvej i Sdr.Omme

Det er 49-årige Lonni Stoltenborg der maler og udstiller sine malerier i galleriet. Lonni flyttede til Sdr.Omme i August 2023 hvor hun bor sammen med sin kæreste på Herningvej 9.

Lonni er uddannet social og sundhedsassistent og dekoratør, er autodidakt maler. Hun får førtidspension, og på de gode dage kan hun bruge tiden på at male.

De sidste 10 år har Lonni malet – og har udviklet sin malerkunst meget i løbet af årene. Lonni fortæller at hun mestrer forskellige teknikker, og maler blandt andet med Akryl (mest abstrakt), Alkohol Ink (her er det oftest blomster der er motiv).

Hun maler også borde og bænke med Akrylmaling. Lonni mener hun har en stor fantasi og det kun er fantasien der sætter grænser. Jeg har en krøllet hjerne der kommer med nye idéer hele tiden udtaler Lonni.

Lonni har deltaget på mange forskellige udstillinger med sin kunst.

 

Udestue lavet om til galleri

For at få plads til at vise billederne frem, har Lonni og hendes kæreste lavet deres udestue om til at lille hyggeligt galleri.  Vi har lavet noget afdækning af nogle af vinduerne for at kunne hænge nogle billeder op. Der er sat nogle reoler op for at kunne få plads til malerierne.

Det ligger lidt tilbagetrukket fra vejen, men det er bare at gå ind ad indkørslen, så bliver man mødt af et stort skilt på et af udhusene ledt hen til indgangen.

 

Officiel åbning af galleriet

Lonni inviterer til officiel åbning af galleriet i påsken, søndag den 31. marts samt mandag den 1. april – begge dage fra kl. 13 til 16 på Herningvej 9 i Sdr.Omme.

Jeg ved godt jeg er ny her i byen, men håber at de lokale vil bakke op om mit initiativ, og dermed kigge forbi galleriet en af de to dage hvor jeg byder på et stykke kage samt kaffe eller the udtaler Lonni.

Galleriet holder lukket denne søndag – den 24. marts 2024 da Lonni udstiller til kunst og håndværk markedet i Brande Hallerne.

 

 

Åbent hver søndag fra kl. 11 til 15

Her holder Lonni åbent hver søndag fra kl. 11-15. Derudover kan man henvende sig på tlf.nr. 28734741, hvis man ønsker at besøge galleriet på andre tidspunkter. Du er hjertelig velkommen i galleriet for en kig, hvor Lonni byder velkommen med en kop kaffe eller the.

Lonni Stoltenborg – Foto: René Lind Gammelmark

 

Meget kreativ

Som hun selv siger så står hendes krøllede hjerne aldrig stille med nye idéer. Hendes passion er at male og skabe unik kunst. Det betyder meget for hende at glæde andre og være med til at skabe liv og stemning i forskellige hjem med hendes kunst. Bag hvert maleri ligger der følelser og ofte lag på lag af maling, før hun bliver tilfreds og billedet føles helt rigtigt.

Hun er meget alsidig når hun maler. Hun maler bl.a. med Alkohol ink., som er en højpigmenteret alkohol baseret blæk. Her bliver motiverne ofte til fine blomster. Alkohol ink. giver en helt særlig dybde og klare farver i billederne.

Derudover maler hun også med akrylmaling på f.eks. æsker, små borde og bænke samt abstrakte malerier på lærreder. Hvert billede har sin helt egen fortælling og der ligger mange timers arbejde bag hvert enkelt maleri.

Måske du allerede har hilst på Lonni og hendes malerier, der også deltog i kunst- og håndværk markedet i Naturrum Sdr.Omme tilbage i november 2023.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Lonnie Stoltenborg ved et af sine billeder – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Et billede lavet med Alkohol ink – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

 

Du kan se mere på Lonnis Facebookside Art by Lonni Stoltenborg  og Instagram 

Eller på hjemmesiden: www.artbylonnistoltenborg.dk

Kontorbutikken refurb banner