Tre Venstrekvinder var på besøg hos LEGO i Billund

Tre Venstrekvinder var på besøgFra venstre borgmester Stephanie Storbank, digitaliseringsminister Marie Bjerre og Anni Matthiesen - PR-Foto

Digitaliseringsminister Marie Bjerre og borgmester Stephanie Storbank og jeg (alle Venstre-kvinder) var i dag på besøg hos LEGO for at høre om, hvordan de arbejder med børns og unges sikkerhed, rettigheder og digitale dannelse i alle deres digitale produkter og universer.

Et emne som fylder rigtig meget på Christiansborg og også i mange børnefamilier fortæller Anni Matthiesen, Venstres Børne- og undervisningsordfører.

Det digitale univers er enormt og kan bibringe meget læring, leg og kreativitet, hvis det sker i et trygt miljø, hvor udviklerne tager ansvar for og stilling til, hvad børn og unge skal have ud af at være der. Dog oplever vi i disse år mange børn, som også drages ind i en verden af afhængighed af sociale medier og hvor børn også får kontakt til voksne som ikke har de bedste hensigter.

Derfor er det også afgørende at LEGO går foran og er med til at vise vejen for, hvordan vi kan skabe en tryg digital verden for vores børn fortæller Anni Matthiesen efter fredagens besøg i en pressemeddelelse.

PR-Foto

Kontorbutikken refurb banner